Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jmenuji se Michaela Petrová

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jmenuji se Michaela Petrová"— Transkript prezentace:

1 Jmenuji se Michaela Petrová
V současné době studuji na Středočeském vysokoškolském institutu v Karlových Varech

2 Něco málo o mě Už 20 let žiji v Jáchymově v okrese Karlovy Vary, zde jsem taky chodila do základní školy Marie Curie Sklodwoské. Žiji v rodinném domě spolu s rodiči, sestrou a jejím mužem a babičkou. Kromě zmiňované sestry, mám ještě bratra. Po dokončení základní školy jsem začala studovat na Soukromé obchodní akademii Podnikatel, spol. s r. o. v Karlových Varech.

3 Na této škole jsem úspěšně dokončila své středoškolské vzdělání maturitou.
Maturovala jsem z Ekonomiky, Českého jazyka, Účetnictví a Výpočetní techniky. Po maturitě jsem začala studovat na Středočeském vysokoškolské institutu v Karlových Varech.

4 Mé koníčky Už odmalička má ráda hokej no a když se to tak vezme tak i fotbal, protože většinou když hraje naše reprezentace tak se koukám. Ráda čtu, mezi mé nejoblíbenější autory patří Willam Shakespaere a v poslední době hodně čtu Oskara Wilda. Také mám rada fantasy knihy. Chodím ráda do kina, snažím se chodit na filmy co mě zaujmou, ale v Jáchymově jsou v tomto směru dost omezené možnosti, protože tady nedávají zrovna novinky.

5 Také se zajímám o historii, vždy mě bavil dějepis a různá data jsem si vždy rychle zapamatovala, takže jsem se ani na tento předmět moc nemusela učit. Nejoblíbenější je pro mě historie Francie a hlavně za vlády Ludvíka XIV.

6 Moje první webová stránka = pár slov ke tvorbě
Ke tvorbě své první webové stránky jsem hledala nápovědu na stránce zde jsem si přečetla potřebné informace a mohla jsem se vrhnout na tvorbu svého prvního webu.

7 Na tvorbu webové grafiky jsem použila program Xara Webstyle

8 Za pomoci tohoto programu jsem si vytvořila některé grafické, které jsem pak použila na své www stránky.

9 Poté jsem použila program nvu, který je ke stažení buď na www. nvu
Poté jsem použila program nvu, který je ke stažení buď na kde je jen anglická verze a nebo na stránkách kde je k dispozici česká verze tohoto programu. Pomocí nvu jsem pak vložila všechny texty a také jsem pomocí tohoto programu své stránky uveřejnila.

10 Program nvu

11 Obsah mé www stránky: Na své stránce jsem se rozhodla napsat pár věci o mě Také o mých koníčcích jako je čtení, moje oblíbené filmy a pár slov k historii hokej. Na mé stránce je také pár zajímavostí, snažila jsem se najít vždy zajímavosti k jednotlivým tématům na stránce,bohužel ne vždy se mi to povedlo. Na stránce jsou také nějaké obrázky, které se mi líbí, ale není jich tam moc. Také tam najdete mé oblíbené odkazy.


Stáhnout ppt "Jmenuji se Michaela Petrová"

Podobné prezentace


Reklamy Google