Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)"— Transkript prezentace:

1 Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)

2 Když se chcete zbavit nepříjemných pocitů, jste-li vyčerpaní, unavení, smutní nebo zklamaní, smutní nebo zklamaní, můžete rychle změnit svou energii, když se začnete dívat na vše dobré, když se začnete dívat na vše dobré, co máte a budete děkovat a budete děkovat „děkuji ti mé já, děkuji ti Vesmíre.“

3 Co je smyslem vděčnosti? Posíláte tím doslova volání k Vesmíru, aby vám přinesl víc. Vše, za co děkujete a čeho si ceníte, se ve vašem životě ještě více rozšíří.

4 Když děkujete, otevíráte své srdce. To vám umožňuje více se otevřít přijímání. Láska, která ze srdce vyzařuje, pak léčí vaše fyzické tělo. Zvýší a zjemní se vaše vibrace a právě ty vám přitahují to, co chcete mít.

5 Děkovat můžete různě – myšlenkou, slovem nebo písemně. Když si pomyslíte „děkuji ti“, příznivě to ovlivní vaše fyzické tělo a když své díky vyslovíte nahlas, bude účinek ještě silnější. a když své díky vyslovíte nahlas, bude účinek ještě silnější.

6 Když něco chcete, zapište si to a řekněte to nahlas, zapište si to a řekněte to nahlas, protože proces mluvení a psaní je o krok blíže k dané věci než proces přemýšlení. Napsané „děkuji ti“ je ještě mocnější než vyslovené.

7 Pište si večer seznam všeho, co jste přes den dostali. Může to být něco, co jste si koupili, nebo úsměv od neznámého člověka, dobrý pocit či příliv nové energie, nebo peníze, které jste dostali.

8 Budete žasnout, kolik darů vám každý den přichází do cesty. Když potvrdíte, co jste dostali, navážete s Vesmírem spojení a to vám umožní dostávat ještě víc.

9 Když si něčeho ceníte, doslova tím proměňujete své fyzické tělo. doslova tím proměňujete své fyzické tělo. Oceníte-li například své dobré zdraví, posíláte buňkám svého těla zprávu. Vaše buňky mají také rády uznání.

10 Chcete-li si vyléčit nějaké potíže v těle, nevzpomínejte na své minulé nemoci nevzpomínejte na své minulé nemoci a nebojte se už dopředu bolestí nebo problémů, které by mohly nastat. Raději děkujte svému tělu za všechny úžasné věci, které dělá dobře.

11 Budete-li posílat svému tělu často svůj vděk, bude vám dávat ještě víc. Buňky vašemu pocitu vděku rozumějí a budou se snažit pracovat pro vás ještě usilovněji.

12 Vděkem je nejvíce ovlivněno vaše srdce. Chcete-li se spojit s lidmi ve svém srdci – važte si jich. Můžete-li lidem nějakým způsobem projevit svou vděčnost za to, kdo jsou, Chcete-li se spojit s lidmi ve svém srdci – važte si jich. Můžete-li lidem nějakým způsobem projevit svou vděčnost za to, kdo jsou, pozvednete úroveň vašeho vzájemného vztahu.

13 Pocit vděku vám zpřístupňuje vaši abstraktní mysl. Díky tomu vám může přijít mnoho nových myšlenek a neobvyklých řešení. Vděčnost nám umožňuje dostat se do vyšších rovin moudrosti, dostat se do vyšších rovin moudrosti, které jsou ve Vesmíru k dispozici.

14 Abyste si vytvořili něco nového, nebo abyste dál dostávali to, nebo abyste dál dostávali to, co už dostáváte, vezměte papír a tužku a pište Vesmíru své vezměte papír a tužku a pište Vesmíru své „DĚKUJI TI“.


Stáhnout ppt "Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)"

Podobné prezentace


Reklamy Google