Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zavedení Integrovaného systému řízení na MMP

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zavedení Integrovaného systému řízení na MMP"— Transkript prezentace:

1 Zavedení Integrovaného systému řízení na MMP
Petr Triner, Magistrát města Plzně 9. Národní konference kvality Brno, 19. – š Tuto šablonu lze použít jako počáteční soubor pro prezentaci výukových materiálů při práci ve skupině. Oddíly Po kliknutí na snímek pravým tlačítkem myši lze přidat oddíly. Oddíly mohou pomoci uspořádat snímky nebo usnadnit spolupráci mezi více autory. Poznámky Oddíl Poznámky použijte k zadání poznámek k doručení nebo dalších podrobností pro posluchače. Tyto poznámky lze zobrazit během prezentace. Vezměte v úvahu velikost písma (důležité pro usnadnění, viditelnost, pořízení videozáznamu a online provoz). Sladěné barvy Věnujte zvláštní pozornost obrázkům, grafům a textovým polím. Zvažte, zda účastníci budou tisknout černobíle nebo ve stupních šedé. Provedením zkušebního tisku ověřte, zda barvy fungují správně při vytištění černobíle i ve stupních šedé. Obrázky, tabulky a grafy Vsaďte na jednoduchost: pokud je to možné, použijte konzistentní a nerušivé styly a barvy. Označte popisky všechny grafy a tabulky.

2 První krůčky s kvalitou
Legislativní změny v obecním zřízení (2003) CAF - 2 kola sebehodnocení Identifikované „nedostatky“ Neidentifikované zákaznické skupiny Nedostatečná proklientská orientace Nepřehledná interní dokumentace Nemožnost porovnat efektivitu procesů Chybějící systém v řízení Sdělte stručný přehled prezentace. Popište hlavní záměr prezentace a v čem spočívá její důležitost. Uveďte každé z hlavních témat. Aby se posluchači dokázali v prezentaci orientovat, můžete tento snímek s přehledem opakovat během celé prezentace vždy se zdůrazněním konkrétního tématu, které se chystáte probírat jako další.

3 Vymýšlet si vlastní systém řízení?
Jak dál? Vymýšlet si vlastní systém řízení? Toto je další možnost. pro snímky s přehledem využívající přechody.

4 ISO 9001 = standardní systém řízení

5 2005 Zaveden systém řízení kvality dle standardů ISO 9001:2000

6 Předpoklady úspěchu: vlastní projektový tým
poradce znalý prostředí veřejné správy dostatek času na zavedení systému do praxe podpora vedení města systémovost…

7 2009 Certifikace systému řízení kvality dle standardů ISO 9001:2000

8 2012 Recertifikace systému řízení kvality dle standardů ISO 9001:2009

9 Rececertifikace příležitost pro rozšíření systému řízení o prvky norem ISO (EMS) a ISO (OHSAS) Pro každé z témat použijte záhlaví oddílu, aby zde byl pro posluchače jasný přechod.

10 Předložen záměr vedení MMP Ustaven projektový tým Provedena vstupní analýza Identifikovány základní oblasti neshod Stanoven harmonogram Pro každé z témat použijte záhlaví oddílu, aby zde byl pro posluchače jasný přechod.

11 Dopracována interní dokumentace Zohledněny požadavky norem do procesů MMP Zaveden systém auditů EMS a OHSAS Systém pravidelně přezkoumáván Pro každé z témat použijte záhlaví oddílu, aby zde byl pro posluchače jasný přechod.

12 2012 Certifikace integrovaného systému řízení kvality na MMP

13 Děkuji za pozornost! JUDr. Petr Triner ředitel Úřadu správních agend
Magistrátu města Plzně tel


Stáhnout ppt "Zavedení Integrovaného systému řízení na MMP"

Podobné prezentace


Reklamy Google