Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli."— Transkript prezentace:

1 Prohlídka SPŠ

2  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli. Poté přišel ředitel školy ing. Marcel Gause. Nejdříve nás krátce seznámil se školou. Informoval nás o přijímacích zkouškách na SPŠ.

3  Poté nás odvedl do laboratoře kde na nás čekal ing. Bc. Pavel Nousek, který nás seznámil s přístroji, které se nacházeli v laboratoři. Připravil si pro nás hned několik zajímavých pokusů, které byli velmi zajímavé, ale dokonce i zábavné.

4  Poté si nás vyzvedla ing. Soňa Stachová, která nás odvedla na stavební fakultu. S paní Stachovou jsme malovali dům na počítačovém programu. Bohužel jsme byli všichni nešikovní a z domu byla spíše taková boudička.

5  Po skončení nás na chodbě odchytl znovu pan Nousek, který nám ukázal projekt, který dělal jeden z žáku. Ještě nám ukázal „drtičku na křídy „, ale ve skutečnosti to byl parní stroj. Děti prý mezi ozubenými koly drtí křídu proto ten název.

6  Poté co jsme se propletli bludištěm školy. Jsme dorazily do počítačové učebny. Kde na nás čekal pan učitel, který vyučuje na počítačích. Hned jsme viděli lego mindstorm se kterým jsme pracovali. Měli jsme za úkol nahrát do robotu z lega nějaký jednoduchý program. Všechny jsme je vyzkoušeli, některé byli vyvedené a některé …..

7  Mysleli jsme, že už nemůže přijít nic lepšího, ale příliš jsme se spletli. Přijdeme na hřiště kde na nás čeká pán s elektrickou kárkou, kterou sestavili žáci SPŠ. Hned jsme začali jezdit. Pan ředitel nám měřil časy. Bohužel nás holky ztrapnily a porazily nás. Myslím, že to bylo výborné zakončení dne na SPŠ.

8 Vytvořily : Jan Havránek Adam Jakubčík Václav Pasák


Stáhnout ppt "Prohlídka SPŠ.  Hned co jsme přišli do školy nás posadily do zasedací místnosti. První co jsme uviděli byli sušenky a voda hned jsme se do toho vrhli."

Podobné prezentace


Reklamy Google