Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SPŠ PÍSEK. Přijetí ve škole Přišli jsme hlavním vchodem. U hlavního vchodu nás uvítali starší žáci. Dali nám program dne a vyrazili jsme na prohlídku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SPŠ PÍSEK. Přijetí ve škole Přišli jsme hlavním vchodem. U hlavního vchodu nás uvítali starší žáci. Dali nám program dne a vyrazili jsme na prohlídku."— Transkript prezentace:

1 SPŠ PÍSEK

2 Přijetí ve škole Přišli jsme hlavním vchodem. U hlavního vchodu nás uvítali starší žáci. Dali nám program dne a vyrazili jsme na prohlídku školy. Po chvíli si nás val do parády pan ředitel školy s jeho zástupci. Měli jsme dvacetiminutovou přednášku o škole a o zkouškách na školu.

3 Německá učebna Jako první po krátké prezentaci pana ředitele jsme šli do německé učebny, kde nám dali krátké zkušební testy. Poté jsme napsali e- mailové adresy kvůli informacím pro přijetí.

4 Dílny Podívali jsme se do dílen kde jsme si osahali různé nástroje.

5 Elektropracovny Rozdělili jsme se na dvě skupiny. Jedna zůstala v anglické učebně a druhá se šla podívat na elektrické pomůcky a různé vypínače.

6 Tělocvična/posilovna Ve sklepě jsme se podívali na tělocvičnu s posilovnou. Zde byl pro nás připravený program. V něm jsme si vyzkoušeli základní fyzické dovednosti.

7 Elektromobil SPŠ písek mělo vypůjčené elektro auto od Čezu. Takže jsme měli možnost se podívat jak vypadá.

8 KONEC


Stáhnout ppt "SPŠ PÍSEK. Přijetí ve škole Přišli jsme hlavním vchodem. U hlavního vchodu nás uvítali starší žáci. Dali nám program dne a vyrazili jsme na prohlídku."

Podobné prezentace


Reklamy Google