Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku."— Transkript prezentace:

1 Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku

2 Do Písku jsme přijeli minibusem, poté jsme se prošli Pískem. Stavili jsme se v pekařství, kde jsme si koupili velkou čerstvou koblihu. K deváté hodině jsme došli na SPŠ, v rámci projektu TECHNIKA OČIMA DĚTÍ.

3 Za pomoci skvělého a ochotného pana učitele jsme nakonec dosáhli požadovaného výsledku. Naši prohlídku jsme začali odbornou dílnou, kde jsme vyrobili blikač s využitím integrovaného obvodu 555.

4 Vyrábění blikacích zařízeních se nám velmi dařilo, zejména jedné z nejinteligentnějšich Žákyň ZŠ B.B. Josefíně Duškové !!!!

5 Následně nám jeden z pedagogů ukázal dráhu, na které se uskutečnil závod pro autíčko, vyrobené z lega.

6 Dále jsme se šli podívat do velké počítačové učebny, kde nám žáci čtvrtého ročníku poreferovali o škole a zážitcích ze studia

7 Nakonec jsme se byli podívat v zajímavé učebně, kde nás čekalo malé překvapení: Programování automatického robota (který se točil dokola nebo jel rovně)

8 Josefínka: Na této škole se mi líbilo, akorát mi pan učitel řekl, že nejsem technicky založená, tak se tam nechystám Štěpánka: i když jsem na této škole nebyla, tak už jen při zpracování této prezentace jsem si užila mnoho legrace a dobrodružství. SPŠ jsem si nevybrala, ale jen z fotek mě velice zaujala a myslím, že v nejkrajnejším případě bych se rozhodla, ale na kosmetický obor. Jinak od září se těším na leteckou, což je vlastně také taková technická škola.


Stáhnout ppt "Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku."

Podobné prezentace


Reklamy Google