Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde."— Transkript prezentace:

1 Exkurze RUDi Tábor

2  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde se tiskly menší plakáty a letáky. Pan Růžička nám řekl jak tyto přístroje, tiskárny fungují.

3  Dále jsme šli do druhé menší budovy kde byla 3D tiskárna a výkonný počítač. Pak tam také byl UV tisk na deskové materiály.  Pak jsme se vrátili zpět do 1 budovy a šli jsme do do 3 patra. Druhé jsme vynechali, protože tam byli kanceláře pro grafiky. Prý tam není nic zajímavého a nechtěli jsme je rušit.

4 Ve 3 patře se tisklo na velké formáty. Tady jsme se rozloučili a poděkovali za prohlídku.

5 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde."

Podobné prezentace


Reklamy Google