Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Fotografie v rámečku formou „UDĚLEJ SI SÁM“ Efekt vašeho eventu můžete prodloužit tím, že návštěvníky vyfotografujete a fotografie zalepíte do samolepícího.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Fotografie v rámečku formou „UDĚLEJ SI SÁM“ Efekt vašeho eventu můžete prodloužit tím, že návštěvníky vyfotografujete a fotografie zalepíte do samolepícího."— Transkript prezentace:

1 Fotografie v rámečku formou „UDĚLEJ SI SÁM“ Efekt vašeho eventu můžete prodloužit tím, že návštěvníky vyfotografujete a fotografie zalepíte do samolepícího fotorámečku ve stylu eventu. My vám nyní můžeme dodat kompletně vše, co k tomu budete potřebovat. Vy již jen zmáčknete tlačítko.

2 Dodáme vše potřebné: Instantní fotoaparát Instantní fotoapapíry do fotoaparátu Samolepící fotorámečky Dodáme vám najednou vše, co budete pro fotografování na svých akcích potřebovat: Instatní fotoaparáty typu „polaroid“ (přesněji jde o fotoaparáty Instax od firmy Fuji - firma Polaroid již totiž výrobu instatních fotoaparátů ukončila). Na displeji je možné navolit světené podmínky, blesk a vzdálenost od fotografovaného objeku. Fotoaparáty zapůjčíme nebo prodáme dle dohody. instantní fotopapíry – v kazetách po 10 kusech. Celá kazeta se vloží do fotoaparátu. Po vyfotografování 10 fotografijí se prázdná kazeta vyjme a vloží nová. Výměna je velmi jednoduchá – zabere cca 10 vteřin. samolepící fotorámečky - zajistíme tisk a výrobu samolepících fotorámečků s grafikou dle požadavků zákazníka

3 Zvládne to opravdu každý! Stačí namířit objektiv a zmáčknout tlačítko Následuje vlepení instatní fotografie do samolepící obálky Fotografování s tímto přístrojem a vlepování fotografií je velice jednoduché. Fotoaparát je jednoduchý, s robustní konstrukcí, můžete jej vzít i do térénu. Ovládání je jednoduché. Po namíření objektivu na fotografovaný objekt stačí zmáčknout tlačítko. Z fotoaparátu vyjede instantní fotografie. Instatní fotografii následně vložíme do samolepícího rámečku. Stlačením okrajů rámečku dojde ke slepení rámečku. Nyní můžeme předat návštěvníkovi vaší akce výslednou fotografii v barevném rámečku ve stylu a barvách vaší firmy, s vaším logem a dalšími informacemi. Hotovo! Můžeme předat návštěvníkovi.

4 Příklad využití Modelovým příkladem je roadshow, kdy tým několika hostesek (reprezentatek značky) postupně navštěvuje vybrané restaurace a kluby v různých městech, v každé restauraci provede ochutnávku nápoje X, zorganizuje nějakou soutěž a rozdá reklamní předměty. Požadavkem organizátora roadshow je, aby hostesky jednotlivé skupinky hostů také vyfotografovaly, fotografie ihned vytiskly, vlepily do samolepícího fotorámečku ve stylu a barvách značky a předali hostům restaurace. Ideálním řešením je instatní fotoaparát typu „polaroid“, který je velice jednoduchý na obsluhu.

5 Barevná papírová obálka - fotorámeček Samolepící barevná obálka, do které je permanentně zalepena fotografie, může být ve stylu pořádané akce, ve vašich firemních barvách, s vaším logem, odkazem na webové stránky, atd. Okénka pro fotku mohou mít i jiné, složitější tvary, než je standardní tvar pravidelného obdélníku: Pro komunikaci lze také použít celou zadní stranu obálky.

6 Barevná obálka - příklady

7

8

9 přední strana fotorámečkuzadní strana fotorámečku

10 Proč to funguje? - vlastní fotku (skoro) nikdo hned nehodí do koše, jako se to dělá s obyčejným reklamním letákem, ale každý si ji vezme domů - fotografie bývá znovu a znovu prohlížena a mnohdy je uložena na dlouhou dobu na prominentním místě doma či v kanceláři. - fotky jsou vzpomínky a vzpomínky jsou emoce - přijímaná reklama nebo jiné sdělení je spojeno s pozitivními emocemi - rychlá distribuce fotografií v rámečku, teď a tady, žádné nudné čekání!

11 Cena za komplet jedné instantní fotografie a samolepícího fotorámečku se pohybuje zhruba od 40 korun. Pro konkrétní kalkulaci nás prosím kontaktujte Cena

12 Inface Media s.r.o. U Průhonu 22 170 00 Praha 7 Tel: 603 457 759 e-mail: info@infacemedia.cz www.infacemedia.cz www.reknisyr.cz Kontakty


Stáhnout ppt "Fotografie v rámečku formou „UDĚLEJ SI SÁM“ Efekt vašeho eventu můžete prodloužit tím, že návštěvníky vyfotografujete a fotografie zalepíte do samolepícího."

Podobné prezentace


Reklamy Google