Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Temelín. Dne 28.4 2014 osmá a devátá třída ze školy B. Bolzána navštívila jadernou elektrárnu Temelín. Přivítali nás v informačním centu, kde jsme so.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Temelín. Dne 28.4 2014 osmá a devátá třída ze školy B. Bolzána navštívila jadernou elektrárnu Temelín. Přivítali nás v informačním centu, kde jsme so."— Transkript prezentace:

1 Temelín

2 Dne 28.4 2014 osmá a devátá třída ze školy B. Bolzána navštívila jadernou elektrárnu Temelín. Přivítali nás v informačním centu, kde jsme so dali svačinu z domova Poté nás milá průvotkyně odvedla do kinosálu, kde nám nejdříve povídala a prezentovala informace o temelínu. Také nám ukázala krátký 3D film, ve kterém nám ukázali jak funguje temelín

3 < maketa objektu Temelín Jaderné palivo>

4 EXPOZICE Po krátkém filmu jsme šli o patro níže na expozici, kde jsme mohli vidět modely různých energetických strojů A nebo jsme mohli vyplnit a pobavit se u kvízu.

5

6 Moc se nám exkurze líbila <3


Stáhnout ppt "Temelín. Dne 28.4 2014 osmá a devátá třída ze školy B. Bolzána navštívila jadernou elektrárnu Temelín. Přivítali nás v informačním centu, kde jsme so."

Podobné prezentace


Reklamy Google