Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Adapťák 2014 1.A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Adapťák 2014 1.A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková."— Transkript prezentace:

1 Adapťák 2014 1.A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková

2 První den V pondělí ráno jsme se sešli před budovou našeho gymnázia, abychom kolem půl deváté vyrazili směr Benecko. Když jsme konečně po dvou hodinách dojeli, rozdělili jsme si pokoje a vybalili si. Po obědě jsme hráli seznamovací hry a po rozdělení do skupin běželi orientační běh. Do večeře jsme byli venku a měli volný čas na hraní různých her,

3 například volejbalu.

4 Někteří otužilí jedinci se dokonce koupali v bazénu.

5 Před večeří jsme ještě nosili dříví na náš večerní táborák

6

7 Po večeři jsme byli opět rozděleni do skupin, tentokrát jsme v nich ale měli zahrát scénku. Každá skupina dostala jiné „téma“ a v každé scénce mělo zaznít „Jeď se podívat do Pelhřimova, ať víš, do čeho jdeš.“ Po zadání šli někteří nacvičovat, ale jiní si šli raději sednout k ohni a nacvičování nechali na další den.

8 U ohně

9

10 Druhý den Následující den jsme se po snídani vydali na velmi krátkou procházku po okolí chaty. Když jsme se vrátili k chatě, tak jsme si opět mohli zahrát různé hry či zaskákat si na trampolíně. Někteří si však připravovali scénky na večer a nebo si jen tak povídali. A po obědě jsme vyrazili na rozhlednu Žalý.

11 Na rozhledně se nám naskytl úžasný výhled po Krkonoších

12

13 Také jsme udělali společné fotky

14

15 Když jsme se vrátili z rozhledny Žalý, většina šla dozkušovat scénku na večer. Po večeři přišel čas na herecké schopnosti. Mohli jsme vidět scénky ze zoo, ze školy, z krematoria, z lesa nebo z Pelhřimova. Také náš ještě čekalo vyhlášení výsledků orientačního „běhu“, ve kterém zvítězilo družstvo 1. Do večerky, která byla posunuta na půl jedenáctou, jsme si mohli naposledy zahrát ping-pong, kulečník nebo stolní fotbal.

16 Třetí den Poslední den jsme se po probuzení nasnídali, sbalili a v 10 hodin už jsme seděli v autobusech na cestě domů. Adaptační kurz 1.A se vydařil a všichni bychom tam chtěli ještě zůstat.


Stáhnout ppt "Adapťák 2014 1.A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková."

Podobné prezentace


Reklamy Google