Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže."— Transkript prezentace:

1 Tělesná výchova

2 Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže

3 Tělocvična V tělocvičně vládnou pevnou rukou pan Krupčík společně s paní Marčíkovou. Naše tělocvična je plně vybavena sportovními i gymnastickými pomůckami všeho druhu. Dají se zde hrát různé sporty jako volejbal, florbal nebo i basketbal. Z gymnastiky tu máme hrazdu, kladinu, provazy, tyče, bradla, trampolínu, kozu, koně a dokonce i žebříky…

4

5 Fitko Toto malé, ale účelné fitcentrum nám slouží k zocelování našich svalů, k čemuž nám slouží nespočet nástrojů.

6 Sportovní kurz Sportovní kurz se koná ke konci školního roku a je studenty velmi oblíben. Absolvuje se tam vše od orientačního běhu s paní Procházkovou až po softball s panem Krupčíkem.

7 Lyžařský kurz Na tomto kurzu nás profesoři Krupčík, Marčíková a Hrbatchová učí jak správně lyžovat, ale také jak se o lyže máme starat. Tento kurz absolvují studenti 1.ročníku.

8 Sportovní den Tato školní akce se koná vždy dva dny před předáváním vysvědčení. Žáci si mohou s předstihem vybrat jakou aktivitu chtějí vykonávat. Na výběr je: softball, přehazovaná, cyklistika, turistika, fotbal, horolezecká stěna, volejbal nebo dobrodružné hry. Výběr je opravdu rozsáhlý a každý si jistě vybere.

9 Gymnastické závody Každým rokem naše škola pořádá gymnastické školní závody, kde se utkají v různých disciplínách žáci naší školy. Tato soutěž je velmi oblíbená.

10 Ostatní soutěže Naše škola se již tradičně zúčastňuje nejrůznějších sportovních soutěží, například Corny cup, plavecké soutěže nebo turnaje v basketbalu. Většinou slavíme v těchto soutěžích úspěch.


Stáhnout ppt "Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže."

Podobné prezentace


Reklamy Google