Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!"— Transkript prezentace:

1 PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!

2 ZÁKLADNÍ INFORMACE Tahle škola je pro vás vhodná, když chcete jít na Vysokou školu. Jinak nemá cenu tady chodit. Myslím si, že MGV, je nejkvalitnější školou v okolí. Proto jsem si ji vybral. Musíte se tu sice učit, ale každá dřina později sklidí své ovoce.

3 UČITELSKÝ SBOR Učitelský sbor na MGV je velmi rozsáhlý. Takže nemáte šanci si zapamatovat všechny jména. Ale učitelský sbor je tu podle mě na velmi dobré úrovni. Aspoň já to tak cítím.

4 KLADNÉ VĚCI Jako jedna s velkých předností je obědové menu. Protože máme na výběr ze 3 jídel. A jídlo je tu myslím dobré. Vybavení školy Mnoho kroužků jako je například: Pěvecký sbor,Divadlo nebo Sportovní klub MGV. Můžete tu získat opravdu skvělý kolektiv. viz foto ---> Automat na Kafé nebo na jídlo.

5 ZÁPORNÉ VĚCI Učení Největší záporná věc, je řada na oběd!! Je tam často dopravní špička. Kolem 13:00 je nejvíc zhuštěný prostor kolem jídelny. Odjezdy domů (často musíte čekat dlouho na autobus nebo vlak)

6 Školní akce Jako jedna z prvních akcí v prváku býva Adaptační Kurz
Poté, se jede na lyžařský kurz do Rakouska nebo na Kyčerku Ve třeťáku vás čeká vodácký kurz A ve čtvrťáku se jede do Prahy. Poté je tu mnoho akci ve kterých můžete reprezentovat (např. Basketbal,Florbal,Olympíadý atd.)

7 FOTOGALERIE SKŘÍŇKY

8 NĚKTERÉ TŘÍDY

9 JÍDELNA

10 MÍSTO PRO RELAX :)

11 PROJEKT BYL SCHVÁLEN. TEDA ASPOŇ DOUFÁM.
DĚKUJI ZA POZORNOST.


Stáhnout ppt "PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!"

Podobné prezentace


Reklamy Google