Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Vyučující  Prostory na výuku  Učební pomůcky  Počty vyučovaných hodin  Zájezdy do zahraničí  Anglický kurz.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Vyučující  Prostory na výuku  Učební pomůcky  Počty vyučovaných hodin  Zájezdy do zahraničí  Anglický kurz."— Transkript prezentace:

1

2  Vyučující  Prostory na výuku  Učební pomůcky  Počty vyučovaných hodin  Zájezdy do zahraničí  Anglický kurz

3  Vyučujících angličtiny máme na gymnáziu šest, ovšem toto číslo je proměnné v závislosti na občasných těhotenstvích, zraněních, nemocech apod. Proto se můžeme ve škole i v hodinách setkat s jinými suplenty či záskoky. TADY JE ALE HLAVNÍ „ŠESTKA“ PRO ŠK. ROK 2012/2013: V. N. Švarcrová D. Pavlatová V. Lanková J. Hrbatchová H. Palkovičová I. Farkačová

4  Angličtina se u nás na škole nejčastěji vyučuje v učebnách číslo 4, 5 a17. Některé z nich jsou vybaveny televizí, jiné rádiem a na zdech jsou tématické fotky, obrázky, plakáty a mapy či jiné pomůcky na výuku jazyka.

5

6 Učebna č. 4 ↓ Učebna č. 5 ↑

7

8  BRIDGE Tyto časopisy nám jsou přidělovány každý měsíc. Jsou plné aktuálních a zajímavých témat všeho druhu. Články jsou vždy doplněné ilustracemi a fotky.  HEADWAY K výuce roku 2012/2013 používáme učebnice New Headway a k tomu jejich nedílnou součást, pracovní sešit a četná slovní zásoba.

9  Angličtina je vyučována po třech hodinách týdně, s výjimkou tříd primy a kvinty/1.ročníku, kdy se žáci angličtinu učí 4krát týdně.

10  Každý rok vyráží třídy našeho gymnázia do nejrůznějších koutů Evropy. Ať už se jedná o výměnné pobyty nebo pouze výlety s ubytováním například v hotelech nebo v rodinách.  Nejoblíbenějším a nejčastějším místem pro zájezdy je volena Velká Británie. Tercie 2008/2009

11

12  Oblíbeným týdnem všech žáků se většinou stává týden s rodilým mluvčími, kteří nás každoročně poctí svou návštěvou. Kurz spočívá v celodenní výuce anglického jazyka, ať už ve hrách, zábavných aktivitách nebo každodenních situací, na které se následně žáci učí reagovat.  Komu se rodinní mluvčí nezamlouvají dochází na bloky s profesorkami našeho gymnázia, které připravují pro studenty nevšední hodiny angličtiny s hrami a jinými aktivitami, kupříkladu pečení anglických pochutin na kterých si následně pochutná celý učitelský sbor.

13 Jako každý rok, i letos mezi nás zavítali přátelé z Anglie Peter a Jane

14 Součástí jsou i aktivity jako hraní scének… → …a klasické páteční tančení v tělocvičně, před odjezdem.→

15

16 ..last say: „CHESSE“..

17 Děkuji, za pozornost.


Stáhnout ppt " Vyučující  Prostory na výuku  Učební pomůcky  Počty vyučovaných hodin  Zájezdy do zahraničí  Anglický kurz."

Podobné prezentace


Reklamy Google