Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne 19.9.2012 jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne 19.9.2012 jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel."— Transkript prezentace:

1 E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE

2

3 Dne 19.9.2012 jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel Gause. Po krátkém představení školy jsme šli do zasedací místnosti,kde nám vyprávěl o učitelích, třídách a technologiích, které škola má.

4 Poté jsme se prošli po škole a prohlédli si její prostory. Viděli jsme spoustu zajímavých místnost, mezi kterými byl i kinosál a fyzikální laboratoř, ve které jsme měli možnost si vyzkoušet zajímavá měření.

5 Po měření jsme šli do počítačové učebny, kde jsme vytvářeli 3D model tělesa podle zadání.

6 Hned nato jsme šli do sklepa, kde jsme viděli stroj na obrábění kovových součástek.

7 Den jsme zakončili závody na studenty vyrobené elektrické tříkolce a skvělým obědem. Exkurze se mi velmi líbila a jsem rád, že jsem měl tu možnost se na tuto školu podívat.

8 K ONEC Vytvořili: Daniel Urban Nick Guláš


Stáhnout ppt "E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne 19.9.2012 jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel."

Podobné prezentace


Reklamy Google