Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“"— Transkript prezentace:

1 „Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“

2 1. den - středa - 3. 6. 2009 8:15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu, pití, kapesné… Předpokládaný návrat do 14:00 hodin. 2. den - čtvrtek - 4. 6. 2009 8:00 - 12:00 - pobyt v okolí léčebny (podle počasí) – tvoření, soutěžní kvízy o ceny,…..v průběhu činností se budou opékat špekáčky J 3. den - pátek - 5. 6. 2009 8:00 - 11:00 - pobyt ve třídách – malování zážitků z předchozích dnů a slavnostní vyhodnocení celého projektu – udělení odměn.

3 První den byl velmi zábavný. Vypravili jsme se na Mechové jezírko a přivolali pastýře Gilla. Ten za námi přišel a vyprávěl nám pověsr jak se stal tzv. „věčným psatýřem“. Pověst byla velmi poutavá a pastýř byl opravdu věrohodný a všechny malé děti byly velmi překvapené.Ovšem veškeré překvapení náhle opadlo, když se Gill i před dětmi odstrojil. Poté jsme hráli různé vědomostní a sportovní hry. Na konci našeho výletu na Rejvízu jsme byli v muzeu tkalcovského umění.

4 Na programu druhého dne jsme měli barvení triček, opékání buřtů a další zábavné aktivity. Nejlepší bylo barvení triček, kde se kažký mohl polibosti vyřádit různými barvami. Nejvíce si barvení užívali malé děti, a takési to nejvíce užívaly Mně se nejvíce líbil běh po lese, když jsme vyplňovali kvíz.

5 Poslední den jsme si vyráběli památeční knížečky a malovali své zážitky. Po odchodu do tělocvičny, kde se konal tzv. ROSTŘEL mezi dětmi, které měli stejný počet bodů jsme dostaly ty vytoužené ceny:)‏

6 Dojem z celé školní akce byl velmi pozitivní až na pastýře Gilla, který dokonce odjel na KOLE!!!!!!!Ale jinak svou roli zvládnulna jedničku. Nejvíce se tato akce líbila malým dětem, které mělymožnost se mimořádně vyřádit místo sedění ve školních lavicíh.


Stáhnout ppt "„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“"

Podobné prezentace


Reklamy Google