Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete."— Transkript prezentace:

1 Grafika Martina Fabianová, Lyra

2 … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete ;).. Rovnou jsem to hodila do prezentace, přišlo mi to jako vhodný způsob, tak se na to kdyžtak mrkněte, no … ;).

3 Bylo nebylo, jednoho dne mě kamarádka ze školy přepadla s návrhem, že bychom se mohli společně zúčastnit jednoho projektu ve spolupráci s domem Tereza (ústav sociální péče pro pro tělesně a mentálně postižené děti a mládež) Jak to všechno začalo?

4 Samozřejmě, že jsem to odkývala, a tak jsme se společně vrhli do plánování kýženého projektu. Kristýna bohužel náhle onemocněla, a tak mi bylo doporučeno, abych si místo ní přizvala Kačku, se kterou jsme věc dotáhli do konce Přejít na webové stránky soutěže Úmluva o právech dítěte

5 Soutěž spočívala ve výběru jednoho z práv a jeho následného zpracování formou plakátu My jsme si vybrali ke zpracování článek 23článek 23 Účastnili se čtyřčlenné týmy

6 A samotný průběh… Realizace spočívala v několika návštěvách domu Tereza, kde jsme pracovali společně s klienty a v naší samostatné práci ve volném čase

7 Zde je pár fotek z naší spolupráce

8

9

10

11

12 Zde je výsledná práce Nakonec jsme nevytvořili jen jeden, ale hned dva výtvory

13 První z nich.. První se skládal z fotek z nejrůznějších aktivit klientů Domu

14 … a ten druhý Druhý jsme vzali z té trošku horší stránky věci… vyčlenění postiženého ze společnosti

15 Závěrem Nakonec musím říct, že se mi spolupráce velice líbila a že jen vřele doporučuji všem zájemcům a tuto nebo podobnou činnost Projekty jsme poslali a teď čekají na výsledný verdikt ---------- Nevím, jak moc toto spadá pod grafickou část VZSST, ale doufám, že se alespoň podíváte. Taky se omlouvám, že jsem mohla ukázat pouze fotky, ale jinak to nešlo ;)

16 Poděkování: Kačce (za to, že to se mnou všechno zvláda) Klientům domu Tereza (protože se mi s nimi pracovalo moc pěkně a doufám, že ještě někdy bude) Pracovnicím domu Tereza (protože to všechno zorganizovali, pomáhali nám, a také proto, že je obdivuji za celou jejich práci) Paní prof. Tellerové (bez které bychom se o soutěži pravděpodobně ani nikdy nedozvěděli)

17 Děkuji za pozornost …a doufám, že třeba bude tato práce inspirací pro Vás či Vaše okolí


Stáhnout ppt "Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete."

Podobné prezentace


Reklamy Google