Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jak jsme točili na „KOMPOST“ Pozn: KOMPOST = COMP-OST, multimediální soutěž.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jak jsme točili na „KOMPOST“ Pozn: KOMPOST = COMP-OST, multimediální soutěž."— Transkript prezentace:

1 Jak jsme točili na „KOMPOST“ Pozn: KOMPOST = COMP-OST, multimediální soutěž

2 Trvalo dlouho než jsme všechno dali dohromady. Hádali jsme se celé hodiny až nám došel dech, ale scénář byl na světě! Před natáčením bylo hodně příprav. Napřed jsme si zahřáli postýlku a natáčení mohlo začít…

3 Během natáčení se vyskytly nějaké nesrovnalosti a museli jsme je upravit k obrazu svému. Ale pak už to šlo jako po másle =)

4 Zaučovali jsme nového kameramana, tak jsme mu museli říct jak a co… mno… mírně řečeno, ze začátku toho moc nepochytil =) Stačilo mu to názorně ukázat a hned se mu rozsvítilo.

5 Náš hlavní hrdina byl často velmi hladový…Bylo třeba ho pořadně posilnit. Náklady na jeho stravu tvořily neuvěřitelně velkou sumu! Na řadu přišlo natáčení ve škole… kamera občas zlobila,ale stačilo jen Poprosit a poslouchala na slovo.

6 Napřed komentátorka nebyla spokojena s výkony našeho hlavního hrdiny Tak mu to musela ukázat A nakonec byli všichni spokojeni

7 Každý si pořádně zacvičil a zlepšil svoji kondici… …taky jsme se pořádně zapotili!!!

8 Ale pak přišla na řadu hudba…kámen úrazu. Nakonec to ale zvládly na výbornou.

9 Ke konci to potřebovalo ještě pořádně zkritizovat… Bohužel jsme na škole objevili cenzuru. Chtěli jsme ji vyhnat, ale nic jsme nezmohli. Po úspěšném sestříhání jsme se na to společně podívali.

10 Všichni se skvěle pobavili Scénář, režie, poradce Komentátor, průvodce filmem

11 hudba a zpěv hlavní postava zpěv, prezentace kamera, střih světlo, prezentace

12 Na tvorbě videa a prezentace se podíleli: Ondřej Beňuš Nikola Čapková Patricie Labojová Martin Byrtus Michal Královič Simona Macečková Markéta Bocková p. uč. Pavel 100pa hlavní postava, střih, prezentace režie komentátor kamera, střih světlo, prezentace zpěv, hudba zpěv dozor Copyright © 2008, Masarykova základní škola Návsí, p.o.

13


Stáhnout ppt "Jak jsme točili na „KOMPOST“ Pozn: KOMPOST = COMP-OST, multimediální soutěž."

Podobné prezentace


Reklamy Google