Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím."— Transkript prezentace:

1 Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle

2 Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím jak lyžuješ, a stavíš – ---- No přiznej se, jestli nejsi v sedmém nebi.

3 Ale pozor na některé dětské ochutnávky cha, cha … Ať nemusí zasahovat Dr. nebo MUDr. To se ale našemu „Horskému vůdci“ nemůže stát, jinak by se z toho zcvoknul …… A to nechceme, že jo !!

4 Já bych brala raději teploučko … No a teď opět jen sedím doma a hledím – víte kde -- Na léto, dávám tip na naši oblíbenou hru „ Hledání pokladu“ (hlásím se do týmu označování trasy). Třeba někde v okolí Robinsonky. Co vy na to?

5 Nebyl by špatný taky nějaký táboráček, Nebo by nebyla špatná nějaká akce „ Táboráček „ ale chtělo by to zajistit nějaké a nějaké disko. Martin asi ví o čem je řeč, že? pěkné počasí

6 Uvažujte, jaro už je za dveřmi! Pište, pište Dana


Stáhnout ppt "Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím."

Podobné prezentace


Reklamy Google