Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,"— Transkript prezentace:

1

2 Já vím...

3 Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát
Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl, miluji tě taky řekl jsi jen, že nevíš, co bys chtěl. Rozmyslet by ses měl, koho chceš? Mě a nebo svou milou? Bojíš se říct, že miluješ jinou? Říkal jsi, že mě máš rád, ale já vím, že jen jako kamarád. Mám bojovat a nebo se tě vzdát? Nevím, ale musím s životem tuhle hru hrát. Jdi tam, kde to bylo krásný. Ale to ty nikdy neuděláš, protože mě rád tolik nemáš. Já jo! Kdyby láska byla život, dala bych ti svůj. Byla bych s tebou stůj co stůj!!!

4 Tvé myšlenky jsou zmatené, a láska v srdci mizí
Tvé myšlenky jsou zmatené, a láska v srdci mizí. Vzpomínky jsou vzdálené, polibky jsou cizí. Nevíš kde jsi lásku ztratil, kdo ti jí zas vzal. Kdo by ti jí navrátil, kdo by jí zpět dal?

5 Jak těžké je ráno vstát....smát se ,
předstírat,že můžu bez tebe být.. Jak těžké je jít večer spát, ptát se jestli máš mě ještě kousek rád, a nechtít o tobě snít.. Jak těžké je necítit zlost! Jen samota nezvaný-host.. Jak těžké je říct si a dost! a spálit most,po němž chci k tobě jít..

6 Dochází mi to, že my dva už nikdy, že odcházíš mi do neznáma,
že skončily ty dny. Dny plné něhy a krásných vyznání, proč jen muselo to tak dopadnout. Teď mám a budu mít jedno velké přání, chci odejít za Tebou. Amore mia...

7 V ranách se mé tělo koupalo Přesto odvahu máš vracet se zpět Proč jsi se vracel abys poznal můj hněv? Ne, nezlob se nezačnu dnes bojovat já Sen kterým jsem žila upadl Nejsem ta která stále pomáhá Klíč ke štěstí už u mne do zámku zapadl. Životem rozhodla jsem se jít Někdy pomohla mi cizí rada Snad přes všechno budu moct šťastně žít. Budu jako volný vítr sama Nemusím dnes bojovat Dokolečka kolem sebe kroužíme já naučila už sem se vzdorovat i když po sobě občas místy toužíme

8 Po naději z velké lásky,zbyly pouhé otázky
Po naději z velké lásky,zbyly pouhé otázky. Proč vždy přijde ten pád,při kterém praská srdce. Děvčátko nevinné,po lásce touží. Děvčátko zvedni se,z toho prokletého dna. Děvčátko,ještě krok,neboj se jít dál. Děvčátko,utři si tvář,slzy po ní stékají. Děvčátko,proč jdeš po skále? Co tě to popadlo? Děvčátko,vrať se,co to jen děláš? Děvčátko,neskákej. Seber tu odvahu. Děvčátko,skočilo, Zahynul andílek.


Stáhnout ppt "Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,"

Podobné prezentace


Reklamy Google