Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MOUDRA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MOUDRA."— Transkript prezentace:

1 MOUDRA

2 O LÁSCE Člověk pozná, že někoho miluje, až když ho ztratí.
Srdce zřídka kdy cítí to, co hovoří ústa Srdce není ubrus, před každým jej neprostírej. Idioti jsou jako láska, nelze se jim vyhnout. Polibek by neměl být zavazující, ale ani opomíjený. Nejde zakrýt lásku, jestliže je a předstírat ji jestliže není.

3 Chodila světem a všude zanechala
stopy, někde radost, jinde žal, někdo ji měl rád, jiný se jí bál. Někdo po ní toužil, jiný se před ní ukrýval. Všechny potkala, každý ji poznal jinak, ale všichni jí dali stejné jméno: LÁSKA

4 O lásku si nikdy neříkej, věř mi to se nedělá, když zemře tak ji nevzbudíš, i kdybys šílela.
Místo všech léků a učených rad stačí tři slova: MÁM TĚ RÁD!!!

5 O PŘÁTELSTVÍ Buď laskavý je-li druhý v nouzi a statečný jsi-li v nouzi sám. Přátelství je, když můžete o sobě říct člověku všechno, i to nejhorší. Přítel je ten, kdo přichází, když nás opustil celý svět. Přátelé jsou jako hvězdy, nevidíš je pořád, ale víš, že existují. Přátelé jsou jako andělé, kteří nás zvednou, když křídla zapomenou létat. Láska může zemřít na pravdu, přátelství na lež.

6 Láska a přátelství se vylučují!

7 O ŽIVOTĚ Nevěř všemu, co slyšíš, neříkej všechno, co víš, nechtěj všechno, co vidíš. Život je jako divadlo, který musíš hrát, i když srdce krvácí, musíš se smát. Jsou věci, který nemůžeme mít, jsou slova, která nemůžeme říct, jsou však vzpomínky, které nám nemůže nikdo vzít. Ber všechno, co ti život dal, radost, bolest, lásku, život je velký karneval, v němž mockrát změníš masku. Život je jako hodina matematiky. Sčítáš, odčítáš, dělíš, násobíš a najednou uděláš chybu, chceš ji opravit, ale je pozdě, zvoní. Jednou tě zamrzí, že jsi nepromluvil, stokrát, že jsi nemlčel.

8 Každý z nás může něco ztratit a něčeho se vzdát
Každý z nás může něco ztratit a něčeho se vzdát. Je lepší se nevracet a jenom vzpomínat. Nabídnout přátelství tomu kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo žízní umírá!

9 „Nenech mě stát, nenech mě jít, nenech mě klečet na kolenou
„Nenech mě stát, nenech mě jít, nenech mě klečet na kolenou. Nenech mě stát, nenech mě jít a zapomenout…“

10 Co tě nezabije, to tě posílí!


Stáhnout ppt "MOUDRA."

Podobné prezentace


Reklamy Google