Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Já a vše kolem mě..

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Já a vše kolem mě.."— Transkript prezentace:

1 Já a vše kolem mě.

2 Představení… Tak něco o mně. Jmenuji se Nikola . Je mi 16 let . Bydlím ve Velkém Šenově.

3 Něco víc o mě. Kašmírek v jeho nejlepších chvílích.
Mezi mé koníčky patří zvířátka ,traktory ,kámoši ,tanec a počítače . Jízdě na koni se věnuji 6 rokem. A stále jsem začátečník. A to jen díky tomu , že mě to nikdy nikdo neučil. Na koně mě posadili a řekli jeď. Učím se s koněm být jedno tělo. A občas to dopadá i vražedně . Moji rodiče mě v tom podporují. Tak mi mamka zařídila kdysi ježdění na koni kousek od nás. Chodila jsem k těm koňům moc ráda a i s majtelkou jsme si později začaly rozumět. Měla dva koně. Jeden byl valášek jménem Kašmír. A bylo to ČT. Největší zlatíčko pod sluncem .Nebyl úplně zdravej . Od malička mu chybělo 10 cm pánevní kosti ,což mu dost ubíralo na pohybu . Když jsem ho dostala , tak nedošel ani půl km a museli jsme se vrátit. Po měsíci procházek jsme začali chodit dál a dál. Potom jsme zkusili sedlo. A dojeli jsme daleko. Byl pod sedlem hodnej. Nikdy nedělal naschváli , či podobně. Bohužel ho po 5 letech ta nožka dohnala.A majtelka ho musela utratit. Což je pro mně nejhorší věc v životě. Ten koník byl velký kus mého života. A dodnes na něj vzpomínám jako na nejlepšího koníčka mého života. Kašmírek v jeho nejlepších chvílích.

4 Tanec… Tancům se nějak zvlášť nevěnuji. Ale miluji to rozject někde na disco. A nebo nalákat lidi na parket někde na plese. To jsou nejlepší vzpomínky. Miluji latinsko-americké tance a ani klasické mi nevadí .Stejnak není nad pořádné vyřádění na disco disco… Veněček..

5 Další kus života. Mezi koněma jsem přesedlala do traktorů, ke kterým jsem se dostávala doma i v okolí , kde bydlím . Jsme malá vesnice a my jsme zemědělci . Když mi táta poprvé dovolil řídit traktor , moc jsem si to zamilovala . Byla jsem z toho unešená. Z mé druhé jízdy už tak moc né .Stalo se totiž, že jsem srazila tátovi kus plotu, když jsem si nevšimla , že valník je širší jak traktor. :D . Pak jsem se chvíli jen vozila a táta nastoupil do práce. Nastoupil v Šenově do JZD,  což bylo jen dobře. Víc traktorů , víc možností . My doma máme jen Zetora a starou 25cítku, což jsou dost nezáživný stroje. Když jsem ale nasedla do takého stroje, jako je třeba SAME 200 nebo FEND . DOKONALOST .. Člověk by nevěřil, jak to je nádherné se v tom svézt. Větší přepych jak v autě. Sama za sebe můžu říct , že jsem si zamilovala SAME Je to dokonalý stroj. Jeho největší rychlost je 45 km/h. A největší zážitek v něm strávit 12 hodin a jezdit pro balíky přes čtvrt republiky . Nikdy na to nezapomenu…. SAME 200

6 Počítače… Počítačům se nevěnuji jen tak jako ostatní holky. FB, ICQ, a podobné porty . Ale také různé programování , upravování fotek a podobně. Jednou bych chtěla pracovat někde s počítačem.. Ráda také fotím , což opět zasahuji do té úpravy fotek..

7 Zvířátka… Má bejvalá kobylka.. Zvířátka jsou celý můj život. Bez nich si to ani nedokážu představit. A protože psaní tu mam dost radši přidám obrázky.

8 Moje telátko. Já a kášmírek.. Mouína.koník na kterém teď jezdím.

9 Moji kamarádi.. Honzík… Péťa…

10 Spolužačky :-* Já a Terezky… Matýsek a já..

11 Lásky <3

12 Bez nich neumím žít..

13 Já…

14 Zakončení…. Doufám že s te mě alepson trochu povrchně poznali a že se vám má prezentace líbila. Pokud by vás zajímalo více najde te si mě na

15 Napsala a spracovala Nikola Rálišová.
Dne ve 12 : 00 Loučím se s Vámi a děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "Já a vše kolem mě.."

Podobné prezentace


Reklamy Google