Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně."— Transkript prezentace:

1

2

3 Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně dvakrát do roka mají sraz a to je začátek mého koníčka!

4 Vše je jednou poprvé …  Když jednou probíhal sraz redaktorů Zámečku, dozvěděl jsem se, co vše zažili.  Byli v několika redakcích. Dále třeba v ČTK nebo ČEZ. Ve volném čase byli v kině nebo bazéně.  Ze závisti jsem to chtěl vyzkoušet a dnes vím, že to byla správná volba !

5 Pokračujeme v začátcích …  Když jsem ucítil touhu zažívat tyhle návštěvy bylo mi 12 let  Věděl jsem, že zažiji spousta věcí, na které bych nikdy nenarazil  Začal jsem se ptát, jak se stát takovým redaktorem?  Je to snadné! Psát, psát a psát….

6 První články…  Své první články jsem psal o akcích, které jsme s DD navštívili, nebo jsme pořádali.  Zprávu jsem odeslal paní ředitelce a paní ředitelka to poslala do redakce Zámečku.  Jaká velká radost to byla, když jsem viděl své první články v časopise otisknuté.  Tak jsem začal psát a nabírat první zkušennosti!

7 Přišel jsem, viděl jsem, napsal jsem…  Čas letí jako voda, ale stále se něco děje.  Když někdo něco chce, jde si za svým cílem a já jdu!  Píšu zprávy, reportáže, úvahy a většinou si k tomu sám fotím fotky.

8 ,,Můj‘‘ cíl,,Mého‘‘ koníčka  Předat něco,,svým‘‘ čtenářům. Když si někdo chce přečíst můj článek, chci aby nebyl zklamán a aby se něco dozvěděl.  Snažím se, aby to vždy ukazovalo nějakou myšlenku, nad kterou se dá zamyslet, potěšit nebo diskutovat.

9 Fotogalerie


Stáhnout ppt "Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně."

Podobné prezentace


Reklamy Google