Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: 11.-13.4.2008 Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: 11.-13.4.2008 Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň."— Transkript prezentace:

1 TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení

2 Jirkův nový domov v horách Kdy: 11.-13.4.2008 Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň akce: celodenní výlet po okolí s množstvím možností: - návštěva několika z tisíců místních rozhleden - 2 km cesta pěšky a pak krásné běžkování - procházka po místních přírodních rezervacích v mezičase možnost: - sáňkování na přilehlém kopci - bloumání v hlubokém lese za domem - návštěva místního obrovského vodního díla Sraz: V pátek 11.4. v 17:00 na Hlavním nádraží v HK Co s sebou: spacího pytel, nějaké dobroty na den a na večer (buchty, sušenky, čokolády, něco na chleba), zbytek jídla je zajištěn (odměna za pomoc s úklidem okolí po zimě), vhodné oblečení, běžky, sáňky, společenské hry na večer... Jako zvláštní přídavek: proběhne v mezičase krátký sněm našeho sdružení s volbou funkčních orgánů na tento rok (cca 20 minut), dále bychom se chtěli při této příležitosti zamyslet nad tím, kam naše sdružení spěje a jakou chce vyvíjet v novém roce činnost. Proto budeme rádi, když někteří z vás přijdou se svými nápady a návrhy. Rádi si je poslechneme. OSTATNĚ JDE O NÁS VŠECHNY. TAKŽE JESTLI CHCETE NĚCO ZMĚNIT- INICIATIVĚ SE MEZE NEKLADOU Hlaste se Jirkovi : jiri.hajnik@tiscali.cz jiri.hajnik@tiscali.cz Otázky ohledně odjezdu a sněmu: lucie.diblikova@osjak.cz lucie.diblikova@osjak.cz Info si předáme Pro dokreslení představy o místní krásné krajině přikládáme barvité fotografie Josefova Dolu

3

4

5

6

7 Takže se na tebe těšíme Další zajímavé informace k této oblasti najdeš na: http://cestovani.idnes.cz/ Jedlový Důl http://www.jizerske-hory.cz/obce/josefdul/okoli.htm


Stáhnout ppt "TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: 11.-13.4.2008 Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň."

Podobné prezentace


Reklamy Google