Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook."— Transkript prezentace:

1 PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA

2 Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.

3 K: Sem napiš jméno a příjmení. B: Dobře, už píšu :).

4 B: Tak jo, mám to, jako heslo jsem si dala “betty”. Dobrý, ne? K: Betty, schválně… Víš jaké chyby jsi udělala?

5 B: Noo… Že jsem ti to řekla? K: Ano. A to bylo špatně. To by ještě tak nevadilo, protože já bych ti tam v žádném případě nelezla. A víš, co jsi ještě udělala špatně? B: Ne. Co?

6 K: Za 1) Nesmíš si dávat tak jednoduchá hesla… Snadno se ti na tvůj FB někdo nabourá.

7 B: Aha, tak to jsem nevěděla! K: 2) NIKDY NIKOMU neříkej svá hesla, ani tomu, komu bezmezně důvěřuješ.

8 B: A co ještě? K: A za 3) Fotky, informace apod. si dávej jen takové, které jsou nezbytné. B: Tak jo, díky! :) Aspoň už vím, jak být bezpečně na FB.

9 B: A kamarády si mám přidávat jen ty, které znám, viď? :) K: Super, a raději si je později nějak ověř. Učíš se rychle! :)

10 B: Ale stejně si myslím, že pokec venku na vzduchu je mnohem lepší, než nějaké chatování přes internet. K: Přesně! :)

11 Děkujeme Googlu, že jsme se mohli stát WebRangerkami

12 Děkujeme Vám za pozornost . A prosíme o doplnění dotazníku, který budeme šířit po FB. Alžběta Slámová a Klára Rosecká


Stáhnout ppt "PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook."

Podobné prezentace


Reklamy Google