Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi."— Transkript prezentace:

1 Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.

2 A tak si jednoho dne vyšla s prvním zetěm na procházku k jezeru…. … a náhle spadla do vody. Zeť bez váhání skočil do jezera a zachránil ji. Příští den stálo před jeho domem úplně nové auto se vzkazem na okně:

3 Děkuji !!! Tvoje tchýně, která tě zbožňuje.

4 Po několika dnech paní udělala totéž se svým druhým zetěm. Ten taky okamžitě skočil do vody, aby ji zachránil. A také on druhého dne našel před domem jeden nový Peugot 206 se vzkazem na předním skle:

5 Děkuji!!! Tvoje tchýně, která tě zbožňuje.

6 Za několik dní šla na procházku i s třetím zetěm Motoflashem. Zatímco se tchýně topila, Motoflash, který se na ni ze břehu díval, si říkal: “ Konečně! Už bylo načase, aby ta stará čarodějnice zmizela jednou provždy!“ Příští den však na něho před domem čekalo velké překvapení:

7 Děkuji Motoflashi !!! Tvůj tchán.


Stáhnout ppt "Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi."

Podobné prezentace


Reklamy Google