Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky."— Transkript prezentace:

1 Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

2 Setkávání žáků s SPU proběhlo dne 27.5.2010 na pracovišti Základní školy, Znojmo, Václavské nám. Setkali se zde žáci z naší školy s žáky ze Základní školy Mládeže, Základní školy Pražská ze Znojma a ze Základní školy z Mikulovic.

3 Žáci po podepsání obdrželi kartičku s jednotlivými dílnami

4 Na chodbách školy byly umístěny bannery a plakátky propagující projekt EU a na dveřích jednotlivých tříd označení, o jakou dílnu se jedná

5 Děti byly rozděleny do jednotlivých skupinek, které se postupně střídaly v jednotlivých dílnách. V každé dílně si vyzkoušely jiné dovednosti a kromě učitelů se jim věnovali i žáci naší školy, kteří si touto formou vyzkoušeli roli učitelů a seznámili nové kamarády s prací s pomůckami, které při výuce používají.

6 1. dílna - Reedukace

7 2. dílna - Reedukace

8 3. dílna - Muzikoterapie

9 4. dílna - Arteterapie

10 5. dílna – Keramická dílna

11 6. dílna – Interaktivní hraní

12 Jako upomínkové předměty si děti odnesly joja s logy projektu

13 V každé dílně dostaly děti razítko za splněné úkoly

14 Jako památku na zajímavé dopoledne si všichni odnesli vlastnoruční výrobky z keramické hlíny

15 Žáci ze Základní školy, Pražská, odloučené pracoviště Slovenská

16 Děkujeme školám, které se zúčastnili této akce. Děkujeme pedagogům a žákům naší školy, kteří pomohli s přípravou a realizací akce „ Setkávání žáků s SPU“ Za realizační tým: Mgr. Denisa Islami Mgr. Jana Mikulková Lenka Vídeňská


Stáhnout ppt "Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky."

Podobné prezentace


Reklamy Google