Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"— Transkript prezentace:

1 PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 LÍPA DUB BUK BŘÍZA TOPOL VRBA JAVOR OLŠE
Přiřaď listy ke správným stromům. LÍPA KAŠTAN OŘECHÁČ DUB BUK BŘÍZA TOPOL VRBA JAVOR OLŠE

3 LÍPA DUB BUK BŘÍZA TOPOL VRBA JAVOR OLŠE
Přiřaď plody ke správným stromům. LÍPA KAŠTAN OŘECHÁČ DUB BUK BŘÍZA TOPOL VRBA JAVOR OLŠE

4 Přiřaď plody ke správným listům.

5 Zdroje obrázků: FRANK VINCENTZ. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < FRANK VINCENTZ. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < S SEPP. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < FRITZ GELLER-GRIMM. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < NEKRASOV.IG. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < MAXMARSILIUS. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < MARPHEUS2309. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < PLEPLE2000. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < MIIKA SILFVERBERG. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < RASBAK. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < RASBAK. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < NOVA. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < BFF. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < SOYLENTGREEN. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < GUILLAUME BOKIAU. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < ANDEL FRUH. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < MPF. [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <


Stáhnout ppt "PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785,"

Podobné prezentace


Reklamy Google