Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury."— Transkript prezentace:

1 Agentura BESTa Promotion

2 Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury přinášejí vyšší efektivitu.

3 Marketingová agentura BESTa Promotion existuje od roku 1996. Tato společnost je úzce specializovaná na služby podpory prodeje a vše nezbytné zajistí či zprostředkuje. Marketingová agentura BESTa Promotion existuje od roku 1996. Tato společnost je úzce specializovaná na služby podpory prodeje a vše nezbytné zajistí či zprostředkuje. Povědomí o firemních výrobcích a jejich prodej zvýší osobně například pomocí ochutnávek, předváděcích akcí či distribucí vzorků firemních produktů. Povědomí o firemních výrobcích a jejich prodej zvýší osobně například pomocí ochutnávek, předváděcích akcí či distribucí vzorků firemních produktů. Rovněž zrealizuje průzkum trhu či tajné průzkumy kvality prodeje daných výrobků. Rovněž zrealizuje průzkum trhu či tajné průzkumy kvality prodeje daných výrobků.

4 Používá tyto nástroje a techniky: Používá tyto nástroje a techniky: osobní propagace osobní propagace osobní propagace osobní propagace merchandising merchandising merchandising sampling sampling sampling mystery shopping mystery shopping mystery shopping mystery shopping monitoring cen a průzkum trhu. monitoring cen a průzkum trhu. monitoring cen a průzkum trhu monitoring cen a průzkum trhu

5 Osobní propagace V rámci nástrojů osobní propagace podpoří produkty firem formou ochutnávek a předváděcích akcí, které zrealizuje po celé České Republice. V rámci nástrojů osobní propagace podpoří produkty firem formou ochutnávek a předváděcích akcí, které zrealizuje po celé České Republice. Pro všechny akce zajistí stálé a kvalitní hostesky a promotéry, které řádně proškolí. Veškeré akce osobní propagace jsou realizovány v prezentačních stáncích, stánky i zapůjčí. Pro všechny akce zajistí stálé a kvalitní hostesky a promotéry, které řádně proškolí. Veškeré akce osobní propagace jsou realizovány v prezentačních stáncích, stánky i zapůjčí. Pro veškeré akce připraví technické vybavení a vyrobí potřebný materiál, včetně odpovídajících kostýmů. Během ochutnávek a předváděcích akcí nabízí uskladnění veškerého spotřebního materiálu, vzorků, atd. Pro veškeré akce připraví technické vybavení a vyrobí potřebný materiál, včetně odpovídajících kostýmů. Během ochutnávek a předváděcích akcí nabízí uskladnění veškerého spotřebního materiálu, vzorků, atd. Celou akci průběžně kontrolují a po ukončení ochutnávek či předváděcích akcí zpracují závěrečnou zprávu, která obsahuje i potřebnou fotodokumentaci. Celou akci průběžně kontrolují a po ukončení ochutnávek či předváděcích akcí zpracují závěrečnou zprávu, která obsahuje i potřebnou fotodokumentaci.

6 Merchandising Merchandising je účinnou cestou, jak zákazníka správně nasměrovat k danému výrobku. Tato společnost chápe merchandising jako komplexní péči o výrobek v místě prodeje, která vychází ze znalosti charakteru produktu. Pokud je potřeba, tato firma je připravena převzít funkci obchodních zástupců klienta. Merchandising je účinnou cestou, jak zákazníka správně nasměrovat k danému výrobku. Tato společnost chápe merchandising jako komplexní péči o výrobek v místě prodeje, která vychází ze znalosti charakteru produktu. Pokud je potřeba, tato firma je připravena převzít funkci obchodních zástupců klienta. Zajistí zlepšení pozice výrobků a jejich maximální zviditelnění. Sortiment kontrolují dle plánogramu. Zboží doplňují na všech prodejních místech v kusech nebo kartonech. O optimálním množství jednotlivých druhů výrobků mají přehled. Zajistí zlepšení pozice výrobků a jejich maximální zviditelnění. Sortiment kontrolují dle plánogramu. Zboží doplňují na všech prodejních místech v kusech nebo kartonech. O optimálním množství jednotlivých druhů výrobků mají přehled. V poskytování služby Merchandising tato firma má rozsáhlé a dlouholeté zkušenosti. Merchandiseři zajišťují kvalitní spolupráci a komunikaci s pracovníky obchodu. V poskytování služby Merchandising tato firma má rozsáhlé a dlouholeté zkušenosti. Merchandiseři zajišťují kvalitní spolupráci a komunikaci s pracovníky obchodu.

7 Sampling Sampling je v současné době velmi úspěšnou metodou, jak se produkt může dostat k zákazníkům. Jedná se v podstatě o distribuci vzorků přímo do rukou potencionálních zákazníků, kteří jej tak mohou okusit a vyzkoušet, a v případě zájmu poté i zakoupit. Nejen že tím výrobky získají na povědomí, ale umožní i zvýšit jejich prodej. Nakonec celé akce tato firma připraví podrobné statistické výstupy a reakce zákazníků. Sampling je v současné době velmi úspěšnou metodou, jak se produkt může dostat k zákazníkům. Jedná se v podstatě o distribuci vzorků přímo do rukou potencionálních zákazníků, kteří jej tak mohou okusit a vyzkoušet, a v případě zájmu poté i zakoupit. Nejen že tím výrobky získají na povědomí, ale umožní i zvýšit jejich prodej. Nakonec celé akce tato firma připraví podrobné statistické výstupy a reakce zákazníků.

8 Mystery shopping můžeme do češtiny přeložit jako fiktivní nákup. Pomocí tohoto fiktivního nákupu - mystery shoppingu – získá firma naprosto přesné informace o fungováníspolečnosti. Mystery shopping můžeme do češtiny přeložit jako fiktivní nákup. Pomocí tohoto fiktivního nákupu - mystery shoppingu – získá firma naprosto přesné informace o fungováníspolečnosti. U obchodníka zjistí, jaké informace jsou poskytovány zákazníkům o daném produktu, v jaké míře a v jaké kvalitě. V oblasti mystery shoppingu působí tato firma již řadu let. U obchodníka zjistí, jaké informace jsou poskytovány zákazníkům o daném produktu, v jaké míře a v jaké kvalitě. V oblasti mystery shoppingu působí tato firma již řadu let. Mystery shopping

9 Monitoring cen a průzkum trhu Monitoring cen a průzkum trhu jsou dvě služby, jimiž se firma zabývá již několik let. Formou průzkumu trhu zjistí přímou konkurenci, dle zadaných podkladů. Sběr dat probíhá po celé české republice. Monitoring cen a průzkum trhu jsou dvě služby, jimiž se firma zabývá již několik let. Formou průzkumu trhu zjistí přímou konkurenci, dle zadaných podkladů. Sběr dat probíhá po celé české republice. Monitoring cen a průzkum trhu dá firmě kompletní přehled o současné situaci na trhu s daným výrobkem. Získá tak firma kompletní přehled a bude o krůček napřed před její konkurencí. Monitoring cen a průzkum trhu dá firmě kompletní přehled o současné situaci na trhu s daným výrobkem. Získá tak firma kompletní přehled a bude o krůček napřed před její konkurencí.

10


Stáhnout ppt "Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury."

Podobné prezentace


Reklamy Google