Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podmínky vypracování Vypracujte e-learningovou studijní oporu (přípravu na vyučovací hodinu), která bude k dispozici široké pedagogické veřejnosti jako.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podmínky vypracování Vypracujte e-learningovou studijní oporu (přípravu na vyučovací hodinu), která bude k dispozici široké pedagogické veřejnosti jako."— Transkript prezentace:

1 Podmínky vypracování Vypracujte e-learningovou studijní oporu (přípravu na vyučovací hodinu), která bude k dispozici široké pedagogické veřejnosti jako jeden z výstupů projektu, jehož se účastníte. Specifikace vytvářeného materiálu: rozsah přípravy musí být postačující pro 4 vyučovací hodiny – do tohoto rozsahu lze započíst případné písemné či ústní opakování tematicky může jít o souvislou problematiku či o dílčí témata, vždy je ovšem třeba vyznačit rozdělení do zmíněných 4 vyučovacích hodin

2 materiál zpracujte na základě získaných či vlastních dovedností při dodržení zásad tvorby e-learningové studijní opory k tvorbě materiálu použijte předloženou šablonu s připravenými styly – odhadovaný rozsah materiálu je cca 16 stran (textu) nezapomeňte na opakovací otázky příp. poznámky pro pedagogy, kteří budou materiály využívat

3 Cena: 4.000,- Kč (DPP, platba na účet) Termíny dodání: 1. 15.6.2010 (vyplaceno k 10.7.2010) 2. 23.9.2010 (vyplaceno k 10.10.2010)


Stáhnout ppt "Podmínky vypracování Vypracujte e-learningovou studijní oporu (přípravu na vyučovací hodinu), která bude k dispozici široké pedagogické veřejnosti jako."

Podobné prezentace


Reklamy Google