Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008."— Transkript prezentace:

1 Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008

2 Bernardýn Rotvajler Sibiřský hasky Dobrman

3 Bernardýn 65- 70 cm Hmotnost až 90 kg Celkově působí poměrně zavalitě
Velikost, stavba těla: cm Hmotnost až 90 kg Celkově působí poměrně zavalitě a těžkopádně. Srst: rozlišujeme dlouhosrstou a krátkosrstou formu Typickými variantami zbarvení jsou červená, mahagonová a oranžová s bílou Povahové rysy Veselý, inteligentní, poslušný, přátelský, milý, velmi přítulný, klidný, ostražitý. Věk Bernardýn se dožívá věku kolem 11 let, ale i déle.

4 Rotvajler 60-69 cm Hmotnost až 50 kg Srst
Velikost, stavba těla: 60-69 cm Hmotnost až 50 kg Srst Srst krátká, rovná, na pohmat hrubá. Zbarvení: černé se světle až tmavočerveně hnědým pálením. Přednost je dávána co nejtmavšímu a nejsytějšímu pálení. Povahové rysy Rotvajler je klidný, vyrovnaný pes. Vyznačuje se oddaností, odvahou a odolností. Při dobrém vedení se lehce podrobuje výcviku.

5 Sibiřský hasky Velikost, stavba těla: Srst
50-60 cm Hmotnost až 28 kg Srst Krycí srst je středně dlouhá a bohatá, ale nikdy není tak dlouhá, aby rušila obrys psa. Podsada je měkká a hustá, dostatečné délky, aby podpírala krycí srst. Delší chlupy krycí srsti jsou rovné a poněkud hladce ležící, nejsou však hrubé ani přímo odstávající od těla. Povolené jsou všechny barvy od černé k čistě bílé. Povahové rysy typická povaha sibiřského huskyho je přátelská a milá, ale také pozorná a otevřená.


Stáhnout ppt "Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008."

Podobné prezentace


Reklamy Google