Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek 2.10. Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek 2.10. Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové."— Transkript prezentace:

1 Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách

2 Čtvrtek 2.10. Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové čekaní na rychlík do Popradu.

3 V Popradu jsme přestoupili na električku a jeli do Starého Smokovce.

4 Ze Starého Smokovce nás čekala dlouhá a náročná túra na Zámkovského chatu,naši ubytovnu. Cestou nahoru začalo pršet…. Po dlouhém a nočním cestování byl výstup náročný.

5 Zámkovského chata-cíl naší cesty se objevil před námi. Všichni jsme si oddechli.

6 Ubytovali jsme se …..

7 ….a ještě ten den jsme vyšli na Teryho chatu. Celá cesta vedla po žulových kamenech.Žula byla všude kolem nás.

8 Teryho chata se nachází ve výšce 2015m. Cestou nahoru jsme se unavili a pořádně nám vyhládlo. Na Teryho chatě jsme se najedli a odpočinuli si. Cestou dolů to šlo líp.Viděli jsme malé stádo kamzíků.

9 2.Den-Túra na Skalnaté pleso. Pro špatné počasí jsme vyrazili až po obědě. Teplé oblečení a pevné boty byly nutnou výbavou. Počasí nám ten den nepřálo. Na začátku pršelo v půli cesty pršelo se sněhem a na Skalnatém plese sněžilo. Ale i tak jsme byli nadšeni.

10 Poslední večeře a discotéka se vydařili. Chutné jídlo a dobrá hudba se všem líbili. Bavili jsme se až do noci.

11 Neděle 5.10. Odjezd Ahoj Vysoké Tatry. Bylo tu krásně. Ráno jsme se sbalili a vyrazili na cestu domů. Nejeli jsme po stejné trati,místo do Brna jsme jeli do Vyškova. Zde nás čekali naši rodiče a odvezli nás domů. Ráno jsme se sbalili a vyrazili na cestu domů. Nejeli jsme po stejné trati,místo do Brna jsme jeli do Vyškova. Zde nás čekali naši rodiče a odvezli nás domů.

12 Naše expedice. Naše expedice.

13 Konec Konec


Stáhnout ppt "Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek 2.10. Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové."

Podobné prezentace


Reklamy Google