Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Adaptační kurz 8.9.-10.9.2014.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Adaptační kurz 8.9.-10.9.2014."— Transkript prezentace:

1 Adaptační kurz

2 V pondělí o půl 9. jsme odjížděli od našeho gymnázia na náš společný adaptační kurz. Všichni jsme se těšili. V půl 11. jsme přijeli na místo - na Benecko do chaty Pohlednička - a ubytovali jsme se.

3 Dopoledne jsme ještě neměli žádný společný program, a tak jsme se vybalili a šli dolů do herny. Po obědě (který byl výborný, až tedy na polévku) jsme měli připravený orientační běh v lese po skupinkách, do kterých nás rozdělili profesoři. Poté jsme dostali volno.

4 Večer jsme se rozdělili do nových skupin a měli jsme si připravit divadelní scénky na další večer. Večer jsme seděli a povídali si u ohně. V půl 10. nás pan profesor Kváča zahnal na pokoje. A v 10 byla večerka 

5 Na další den byla naplánovaná túra na rozhlednu Žalý
Na další den byla naplánovaná túra na rozhlednu Žalý. Dopoledne jsme byli jen u chaty, hráli hry a připravovali si scénky na večer. Po obědě jsme vyrazili. Cesta byla dlouhá a do kopce, ale všichni to zvládli. Odpoledne jsme se vrátili celí zpocení a unavení a těšili se na večeři.

6 Přišel večer a s ním i scénky
Přišel večer a s ním i scénky. Nejdříve se do toho nikomu moc nechtělo, ale nakonec to byla sranda. Večer jsme dostali volno a mohli jsme si dělat, co chceme. Takže jsme si povídali a smáli se. V půl 11. byla večerka, ale nikomu se nechtělo spát, co s tím ale naděláme, slovo profesora je slovo profesora.

7 Ráno jsme se vzbudili a už byla středa. Nikomu se nechtělo domů
Ráno jsme se vzbudili a už byla středa. Nikomu se nechtělo domů. Zkoušeli jsme smlouvat, jestli tam nemůžeme zůstat déle, ale bohužel to nevyšlo. Ráno jsme se tedy nasnídali a poté jsme se šli sbalit. A kolem 10. už stál před chatou autobus a jelo se domů. Kurz byl úžasný, byla strašná sranda a konečně se známe aspoň o trochu lépe 


Stáhnout ppt "Adaptační kurz 8.9.-10.9.2014."

Podobné prezentace


Reklamy Google