Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Školní výlet – Praha 2013/14.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Školní výlet – Praha 2013/14."— Transkript prezentace:

1 Školní výlet – Praha 2013/14

2 1.den První den ráno jsme se sešli na vlakovém nádraží v Osové Bítýšce. Odtud jsme jeli do Křižanova, kde jsme přesedli na rychlík do Prahy. Po příjezdu jsme se ubytovali v hostelu Tyršův dům.

3 Po ubytování jsme se vydali na prohlídku Poslanecké sněmovny.

4 Poté jsme šli na procházku po Praze a navštěvovali významné místa a památky. Navštívili jsme například Staroměstské náměstí nebo Staronovou synagogu.

5 Po příchodu na ubytovnu jsme se vystrojili do Národního divadla a šli jsme se podívat na divadelní představení Strakonický dudák.

6 2.den Druhý den ráno jsme vstali a vyrazili na výlet na Vyšehrad. Tam jsme navštívili vyšehradský hřbitov, kde jsou pohřbeny významné osobnosti českého národa. Na Vyšehradě je také bazilika svatého Petra a Pavla, na kterou jsme se ovšem dívali jenom zvenku.

7 Po prohlídce Vyšehradu jsme se šli naobědvat do nákupního centra Chodov. Po obědě jsme se přesunuli na Hrad. Tam jsme byli na prohlídce katedrály sv. Víta a Vladislavského sálu. Po prohlídce jsme si prošli Zlatou uličku. Na konci Zlaté uličky stojí věž Daliborka, ve které je hladomorna.

8 Když jsme se vrátili z Hradu, dali jsme si chvíli oddech a poté vyrazili o nákupního centra Černý Most.

9 3.den Hned ráno jsme si sbalili saky paky a lanovkou vyjeli na Petřín, kde jsme navštívili zrcadlové bludiště a petřínskou rozhlednu.

10 Výlet se opravdu povedl!!!!
Po výletu na Petřín jsme dojeli tramvají na Hlavní nádraží a odtud jsme jeli do Osové Bítýšky. Výlet se opravdu povedl!!!!


Stáhnout ppt "Školní výlet – Praha 2013/14."

Podobné prezentace


Reklamy Google