Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

James Blunt James Blunt. James Blunt zpěvák Datum narození: 22.02.1974 Místo narození: Tidworth, Wiltshire, Anglie Znamení: Ryby.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "James Blunt James Blunt. James Blunt zpěvák Datum narození: 22.02.1974 Místo narození: Tidworth, Wiltshire, Anglie Znamení: Ryby."— Transkript prezentace:

1 James Blunt James Blunt

2 James Blunt zpěvák Datum narození: 22.02.1974 Místo narození: Tidworth, Wiltshire, Anglie Znamení: Ryby

3 Rodina Jamese Blunta sloužila v různých armádách již od roku 995. Dlouhá řada bojovníků. Opravdových tvrďáků. Žádná muzikantská buňka se v jejich hlavách nenacházela. Jedinou hudbu, kterou James slýchával jako dítě bylo "Happy Birthday" a "Silent Night". Jeho otec považoval veškerou, hudbu i klasiku, za zbytečný hluk. Jelikož James nehodlal následovat rodinnou tradici (do armády se mu vážně nechtělo) pomalu se to k tomu tak nějak přibližoval. Ve věku asi tak 14 let, se ho drželo puberťácké přesvědčení, že bude žít neobyčejný život a možná právě proto se chopil kytary? Kdyby to neudělal, možná bychom ho vůbec neznali. Na univerzitě studoval Letecké inženýrství a sociologii. Většinu přednášek prospal. Rodina Jamese Blunta sloužila v různých armádách již od roku 995. Dlouhá řada bojovníků. Opravdových tvrďáků. Žádná muzikantská buňka se v jejich hlavách nenacházela. Jedinou hudbu, kterou James slýchával jako dítě bylo "Happy Birthday" a "Silent Night". Jeho otec považoval veškerou, hudbu i klasiku, za zbytečný hluk. Jelikož James nehodlal následovat rodinnou tradici (do armády se mu vážně nechtělo) pomalu se to k tomu tak nějak přibližoval. Ve věku asi tak 14 let, se ho drželo puberťácké přesvědčení, že bude žít neobyčejný život a možná právě proto se chopil kytary? Kdyby to neudělal, možná bychom ho vůbec neznali. Na univerzitě studoval Letecké inženýrství a sociologii. Většinu přednášek prospal. Podobným způsobem se dostal i do armády. Jednou se takhle prospával z kocoviny v zadní části přednáškové místnosti sociologie a když se vzbudil, byl v Kosovu.A alespoň trochu narušoval neskutečně ubíjející monotónnost, když chodíval na procházku Srbskými vesnicemi s východoněmeckou čepicí na hlavě a zpíval: "Já zpívám vám, jen dejte míru šanci". "Byli jsme udržovatelé míru", říká a krčí při tom bezmocně rameny. Podobným způsobem se dostal i do armády. Jednou se takhle prospával z kocoviny v zadní části přednáškové místnosti sociologie a když se vzbudil, byl v Kosovu.A alespoň trochu narušoval neskutečně ubíjející monotónnost, když chodíval na procházku Srbskými vesnicemi s východoněmeckou čepicí na hlavě a zpíval: "Já zpívám vám, jen dejte míru šanci". "Byli jsme udržovatelé míru", říká a krčí při tom bezmocně rameny.

4 Back to bedlam

5 Téměř ve všech zemích dosáhla deska obrovských úspěchů, hlavně díky písním You're Beautiful nebo Goodbye My Lover. Back To Bedlam je dokonce zapsána i v Guinessově knize rekordů jako nejprodávanější deska v Británii. Británii Opakem je ocenění časopisu NME, který tuto desku označil za nejhorší album roku 2005.2005 Seznam písní : High You're Beautiful Wisemen Goodbye My Lover Tears and Rain Out of My Mind So Long Jimmy Billy Cry No Bravery

6 All the lost souls James Blunt se po více než třech letech vrací s novým albem "All The Lost Souls". Jednoduché texty a melodie, jež se dostanou pod kůži stejně samozřejmě, jako přinutí člověka je nesnášet, píší další kapitolu příběhů o zlomených srdcích. James Blunt se po více než třech letech vrací s novým albem "All The Lost Souls". Jednoduché texty a melodie, jež se dostanou pod kůži stejně samozřejmě, jako přinutí člověka je nesnášet, píší další kapitolu příběhů o zlomených srdcích.

7 Blunt navštěvoval školu v Harrow a následně nastoupil na Královskou vojenskou akademii v Sandhurstu. Před uvedením svého alba byl důstojníkem britské armády a dokonce sloužil v mírových silách NATO v Kosovu. Nesl rakev na pohřbu královny-matky Alžběty 9.dubna 2002. Blunt navštěvoval školu v Harrow a následně nastoupil na Královskou vojenskou akademii v Sandhurstu. Před uvedením svého alba byl důstojníkem britské armády a dokonce sloužil v mírových silách NATO v Kosovu. Nesl rakev na pohřbu královny-matky Alžběty 9.dubna 2002.

8 Hlavním důvodem, proč ostrované Jamese Blunta nemusí, je fakt, že jeho nejslavnější song Your Beautiful slyšeli nejméně tisíckrát a leze jim už na nervy. Hlavním důvodem, proč ostrované Jamese Blunta nemusí, je fakt, že jeho nejslavnější song Your Beautiful slyšeli nejméně tisíckrát a leze jim už na nervy. Světově uznávaný dvaatřicetiletý britský zpěvák James Blunt však není ve své domovině příliš oblíbený. V anketě, v níž měli Britové označit, kdo nebo co je nejvíc rozčiluje, skončil už na čtvrtém místě.

9 Britský zpěvák a lamač dívčích srdcí James Blunt (32) rozhodně není takový svatoušek, jak se tváří ve svých sladkobolných písních! Po fanynkách a fanoušcích, kteří obléhají jeho nový dům na španělském ostrově Ibiza, dokonce speciální zbraní metá kameny! Britský zpěvák a lamač dívčích srdcí James Blunt (32) rozhodně není takový svatoušek, jak se tváří ve svých sladkobolných písních! Po fanynkách a fanoušcích, kteří obléhají jeho nový dům na španělském ostrově Ibiza, dokonce speciální zbraní metá kameny! „Lezou mi na nervy. Koupil jsem ten dům kvůli odpočinku, ale tady se relaxovat opravdu nedá,“ stěžuje si bývalý voják James Blunt. „Lezou mi na nervy. Koupil jsem ten dům kvůli odpočinku, ale tady se relaxovat opravdu nedá,“ stěžuje si bývalý voják James Blunt.JamesBluntJamesBlunt Příště by se možná měl lépe zamyslet nad tím, kde si kupuje dům... Příště by se možná měl lépe zamyslet nad tím, kde si kupuje dům...

10 James se nedávno objevil v SESAME STREET, show pro děti, kde si krátce povídal s jednou z postav a přednesl přepracovanou verzi Youre Beautiful, tentokrát pod názvem MY TRIANGLE. :))

11

12

13

14


Stáhnout ppt "James Blunt James Blunt. James Blunt zpěvák Datum narození: 22.02.1974 Místo narození: Tidworth, Wiltshire, Anglie Znamení: Ryby."

Podobné prezentace


Reklamy Google