Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Trenér a legislativa Petr Klimpl. Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Trenér a legislativa Petr Klimpl. Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)"— Transkript prezentace:

1 Trenér a legislativa Petr Klimpl

2 Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)

3 Získání a prodloužení kvalifikace Trenér 1. třídy (T1) minimální stáří uchazeče 22 let kvalifikace T2 absolvování studia na FTVS UK, zaměření na OB, při libovolném typu studia (denní, dálkové), přijetí ke studiu na FTVS UK, zaměření na OB je možné pohovorů a doporučení Metodické komise

4 Získání a prodloužení kvalifikace Trenér 2. třídy (T2) minimální stáří uchazeče 18 let kvalifikace T3 předchozí trenérská praxe minimálně 2 roky absolvování školení T2 a úspěšné složení závěrečných zkoušek Pro udržení kvalifikace T2 je nutné absolvovat seminář trenérů minimálně jednou za 5 roky. V případě nesplnění požadavků se kvalifikace snižuje na T3.

5 Získání a prodloužení kvalifikace Trenér 3. třídy (T3) minimální stáří uchazeče je 18 let, absolvování školení T3 a úspěšné složení závěrečných zkoušek. Pro udržení kvalifikace T3 je nutné absolvovat seminář trenérů nebo školení T3 minimálně jednou za 10 let. Držiteli, který v tomto období neabsolvoval seminář nebo školení trenérů, kvalifikace T3 zaniká.

6 Úrazové pojištění ČSTV Smlouva o úrazovém pojištění členů ČSTV mezi ČSTV a pojišťovnou Kooperativou a.s. - číslo 495000830-7. Smlouvou jsou pojištěni členové sportovních, tělovýchovných a turistických svazů, TJ/SK sdružených v ČSTV, účastníci akcí pořádaných TJ/SK, svazy sdruženými v ČSTV i dalšími subjekty ČSTV.

7 Úrazové pojištění ČSTV Tiskopisu pojistitele „Oznámení úrazu“. V kolonce „Vyjádření právnické osoby, která sjednala pojištění ve prospěch fyzické osoby“, příslušná TJ/SK nebo svaz ČSTV potvrdí razítkem a podpisem odpovědného pracovníka skutečnost, že k úrazu došlo při pojištěné činnosti a pojištěný byl v době vzniku úrazu osobou, na kterou se pojištění vztahuje = trenér!

8 Děkuji za pozornost klimpl.petr@seznam.cz


Stáhnout ppt "Trenér a legislativa Petr Klimpl. Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)"

Podobné prezentace


Reklamy Google