Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ."— Transkript prezentace:

1 I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ KULTURY U NIVERZITY P ALACKÉHO V O LOMOUCI CZ.1.07/2.2.00/18.0011 METODIKA PRO ÚPRAVU PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ VČETNĚ JEDNOTNÉHO DOPORUČENÍ PRO OBSAH STUDIA

2 PODMÍNKY PRO PŘIJETÍ DO NAVAZUJÍCÍHO MAGISTERSKÉHO PROGRAMU TĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT SE ZAMĚŘENÍM NA VYUČOVÁNÍ TĚLESNÉ VÝCHOVY

3 A – ABSOLVENTI MAGISTERSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ

4 A BSOLVENTI MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT NEUČITELSKÉHO ZAMĚŘENÍ S MINIMÁLNÍM ZAMĚŘENÍM NA TĚLESNOU VÝCHOVU.

5 Absolventi bez dlouhodobé praxe (minimálně tři roky) ve školství nebo sportovním tréninku Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu tělesná výchova a modulu učitelská způsobilost – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují magisterský modul tělesná výchova a modul učitelské způsobilosti včetně závěrečných zkoušek, povinně absolvují vybrané předměty Bc. studia tělesné výchovy, které jsou pro výkon profese učitele tělesné výchovy nezbytné – vše v návaznosti na obsah předchozího vzdělání, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy.

6 Absolventi s dlouhodobou praxí učitele tělesné výchovy (minimálně tři roky) Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu tělesná výchova a modulu učitelská způsobilost – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují magisterský modul tělesná výchova a modul učitelské způsobilosti, podmínky pro přijetí – bez přijímacích zkoušek.

7 Absolventi s dlouhodobou trenérskou praxí odpovídající B a A licencí dle jednotné klasifikace ČSTV (minimálně tři roky s touto licencí) Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu tělesná výchova a modulu učitelská způsobilost – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují magisterský modul tělesná výchova a modul učitelské způsobilosti, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy.

8 A BSOLVENTI MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT NEUČITELSKÉHO ZAMĚŘENÍ S DOSTATEČNÝM ZAMĚŘENÍM NA TĚLESNOU VÝCHOVU

9 Absolventi bez ohledu na dosavadní praxi Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu učitelská způsobilost – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují modul učitelská způsobilost, podmínky pro přijetí – bez přijímacích zkoušek.

10 A BSOLVENTI MAGISTERSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ UČITELSKÉHO ZAMĚŘENÍ MIMO STUDIJNÍ PROGRAM T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT.

11 Absolventi bez dlouhodobé praxe (minimálně tři roky) ve školství nebo sportovním tréninku Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu tělesná výchova – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují magisterský modul tělesná výchova, povinně absolvují vybrané předměty Bc. studia tělesné výchovy, které jsou pro výkon profese učitele tělesné výchovy nezbytné – vše v návaznosti na obsah předchozího vzdělání, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy.

12 Absolventi s dlouhodobou praxí učitele tělesné výchovy nebo trenéra licence A nebo B Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu tělesná výchova – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují magisterský modul tělesná výchova, povinně absolvují vybrané předměty Bc. studia tělesné výchovy, které jsou pro výkon profese učitele tělesné výchovy nezbytné – vše v návaznosti na obsah předchozího vzdělání, podmínky pro přijetí – bez přijímací zkoušky.

13 A BSOLVENTI OSTATNÍCH MAGISTERSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ MIMO STUDIJNÍ PROGRAM T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT

14 V ŠICHNI ABSOLVENTI BEZ OHLEDU NA DOSAVADNÍ PRAXI Povinnost získat osvědčení o absolvování modulu tělesná výchova a modulu učitelská způsobilost – jako dodatek k již získanému magisterskému diplomu, v rámci CŽV absolvují magisterský modul tělesná výchova a modul učitelské způsobilosti včetně závěrečných zkoušek, povinně absolvují vybrané předměty Bc. studia tělesné výchovy, které jsou pro výkon profese učitele tělesné výchovy nezbytné – vše v návaznosti na obsah předchozího vzdělání, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy a přijímací zkouška z biomedicinských oborů.

15 PODMÍNKY PRO PŘIJETÍ DO BAKALÁŘSKÉHO PROGRAMU TĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT SE ZAMĚŘENÍM NA TĚLESNOU VÝCHOVU PRO VZDĚLÁVÁNÍ

16 B – ABSOLVENTI BAKALÁŘSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ

17 A BSOLVENTI BAKALÁŘSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT S MINIMÁLNÍM ZAMĚŘENÍM NA TĚLESNOU VÝCHOVU.

18 B EZ DLOUHODOBÉ PRAXE ( MINIMÁLNĚ TŘI ROKY ) VE ŠKOLSTVÍ NEBO SPORTOVNÍM TRÉNINKU Povinnost vystudovat navazující magisterský studijní(dále NMgr.) program v oboru Tělesná výchova a sport, povinně absolvovat vybrané předměty Bc. studia tělesné výchovy, které jsou pro výkon profese učitele tělesné výchovy nezbytné – vše v návaznosti na obsah předchozího vzdělání, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy.

19 S dlouhodobou praxí učitele tělesné výchovy (minimálně tři roky) nebo dlouhodobou praxí trenéra Povinnost vystudovat navazující magisterský studijní program v oboru Tělesná výchova a sport, bez povinnosti doplňovat předměty z Bc. studia, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy.

20 A BSOLVENTI BAKALÁŘSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT S DOSTATEČNÝM ZAMĚŘENÍM NA TĚLESNOU VÝCHOVU

21 Bez ohledu na dosavadní praxi Povinnost vystudovat navazující magisterský studijní program v oboru Tělesná výchova a sport, bez povinnosti doplňovat předměty z Bc. studia, podmínky pro přijetí – bez přijímací zkoušky.

22 A BSOLVENTI BAKALÁŘSKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ MIMO STUDIJNÍ PROGRAM TĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT

23 B EZ OHLEDU NA DOSAVADNÍ PRAXI Povinnost vystudovat navazující magisterský studijní program v oboru Tělesná výchova a sport, povinně absolvovat vybrané předměty Bc. studia tělesné výchovy, které jsou pro výkon profese učitele tělesné výchovy nezbytné – vše v návaznosti na obsah předchozího vzdělání, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy a přijímací zkouška z biomedicinských oborů.

24 C. A BSOLVENTI ÚPLNÉ STŘEDNÍ ŠKOLY S MATURITOU

25 A BSOLVENTI STŘEDNÍ ŠKOLY S MATURITOU, KTEŘÍ NEABSOLVOVALI ZKOUŠKU Z TĚLESNÉ VÝCHOVY, JAKO SOUČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY Bez ohledu na dosavadní praxi Povinnost vystudovat kompletní dvoustupňové studium v oboru Tělesná výchova a sport – tj. Bc. i NMgr., povinně absolvovat všechny předměty Bc. studia tělesné výchovy, podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy, přijímací zkouška z biologie člověka a ústní pohovor

26 A BSOLVENTI STŘEDNÍ ŠKOLY S MATURITOU, KTEŘÍ ABSOLVOVALI ZKOUŠKU Z TĚLESNÉ VÝCHOVY, JAKO SOUČÁST MATURITNÍ ZKOUŠKY. Povinnost vystudovat kompletní dvoustupňové studium v oboru Tělesná výchova a sport – tj. Bc. i NMgr. povinně absolvovat všechny předměty Bc. studia tělesné výchovy podmínky pro přijetí – talentová přijímací zkouška z tělesné výchovy a ústní pohovor

27 A BSOLVENTI STŘEDNÍ PEDAGOGICKÉ ŠKOLY S MATURITOU Povinnost vystudovat kompletní dvoustupňové studium v oboru Tělesná výchova a sport – tj. Bc. i NMgr. povinně absolvovat všechny předměty Bc. studia tělesné výchovy podmínky pro přijetí – ústní pohovor

28 DĚKUJI ZA POZORNOST


Stáhnout ppt "I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ."

Podobné prezentace


Reklamy Google