Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Koš snů- domácnost Jednotlivé části jsou vyklápěcí – snadná výměna pytlů na odpad. Odpad se vhazuje výklopnými dvířky. Uvnitř jednotlivých částí by měly.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Koš snů- domácnost Jednotlivé části jsou vyklápěcí – snadná výměna pytlů na odpad. Odpad se vhazuje výklopnými dvířky. Uvnitř jednotlivých částí by měly."— Transkript prezentace:

1 Koš snů- domácnost Jednotlivé části jsou vyklápěcí – snadná výměna pytlů na odpad. Odpad se vhazuje výklopnými dvířky. Uvnitř jednotlivých částí by měly být drátěné konstrukce k uchycení pytlů.

2 Horní zásuvky slouží k uložení různých věcí- sáčky na odpad, ubrousky, papírové utěrky…….. Vrchní deska je vhodná k doplnění dekorace. Možno doplnit o boční dvířka k uložení koše na ostatní odpad, košťátka a lopatky. ( není součástí návrhu).

3 Celé by to mohlo být na kolečkách pro snadnou manipulaci se skříňkou. Materiál: imitace dřeva, tak jako jsou kuch. linky. Barevné úchytky pro snadné rozlišení, co kam patří, zorientuje se v tom i malé dítě. Jiná možnost řešení vyklápěcích dvířek- imitace dřeva, barevné,, vhazovací otvory“

4 Skříňka se zásuvkami- domácnost Rozměrově přizpůsobeno velikosti kuchyňské linky, postraní dvířka jsou otvíratelná- na jejich vnitřní části je koš na ostatní odpad. Zásuvka uvnitř slouží k uložení pytlů……

5 Ve skříňce jsou čtyři samostatné zásuvky s víkem, které se při vysunutí zásuvek otevře- pérko- a při zavření samo zavře. Na dno skříňky je možno uložit košťátko a lopatku Vnitřní konstrukce zásuvek- plast nebo drátěná konstrukce. Celá skříňka je pro snadnější manipulaci na kolečkách.

6 Přední strana zásuvek- různé varianty- imitace dřeva- barevné pouze úchytky. Materiál- imitace dřeva, drátěná konstrukce,.

7 Plastová nádoba na chodbu školy Nádoba ve tvaru kvádru, která je uvnitř rozdělena přepážkami na čtyři části Každá část má ze strany nádoby otvor na vhazování odpadu. Strany jsou rozlišeny barevně pro snadnou orientaci.

8 Uvnitř jsou pytle, které lze po naplnění vyměnit. K tomu je uzpůsobena nádoba v horní části- odklopné víko. Rozměry : výška cca 1m, hloubka 50cm, šířka 50 cm.

9 Základní škola praktická Teplá Toto jsou některé z našich nápadů,,košů snů“.


Stáhnout ppt "Koš snů- domácnost Jednotlivé části jsou vyklápěcí – snadná výměna pytlů na odpad. Odpad se vhazuje výklopnými dvířky. Uvnitř jednotlivých částí by měly."

Podobné prezentace


Reklamy Google