Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Naše Česko. Zdá se, že přichází konečně čas, kdy po létech euforie,naivity, očekávání a víry ve sliby, si většina občanů této země začíná plně uvědomovat,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Naše Česko. Zdá se, že přichází konečně čas, kdy po létech euforie,naivity, očekávání a víry ve sliby, si většina občanů této země začíná plně uvědomovat,"— Transkript prezentace:

1

2 Naše Česko.

3 Zdá se, že přichází konečně čas, kdy po létech euforie,naivity, očekávání a víry ve sliby, si většina občanů této země začíná plně uvědomovat, že po roce 1989 se nepostavili do čela této země ti nejschopnější, ale ti, kteří byli nejdravější a nejsobečtější, kterým šlo o to urvat pro sebe co nejvíc a brzy se dostat „za vodu“.

4

5

6

7 Konečně si lidé ve své většině začínají uvědomovat, že dnešní politický, mravní a kulturní a sociální úpadek způsobili takové jevy jako jsou: nedomyšlený, nebo schválně tak nastavený způsob privatizace. To, že kuponová privatizace přinesla zisk jen těm co byli „u válu“ a měli informace. Tunelování a rozkradení majetku, který tady vytvořili lidé práce za totality a který mohl tvořit dobrý základ pro hospodářské aktivity svobodné společnosti. Neschopný parlament, neprofesionalita státní moci a správy, právní džungle, nefunkční soudnictví, mafie všeho druhu, nevymahatelnost práva. Neschopní politici, kteří se rvou o pozice a na národ kašlou, neschopnost úředníků, korupce na všech stupních státního aparátu, zfalšované konkursy, fraška vysokého školství. Stav, kdy media nepřinášejí objektivní zprávy a informace, ale tendenční a filtrované mediální zvratky, psané na objednávku a určené k manipulaci veřejností.

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Diktát prominentních politiků, kteří odmítají komunikovat s občany, jež považují za nesvéprávné hlupáky - to není demokracie! jež považují za nesvéprávné hlupáky - to není demokracie! Zase nám vládnou zkorumpovaní a pokřivení lidé. Zase platí, že každý má tolik práva, kolik si utrhl moci. A zase jsou ti nahoře rovnější než ti dole. A jsme tam kde platí:

17

18

19 V resortu SPRAVEDLNOSTI ČR Když někdo ukradne 1 miliardu, nic se mu nestane. Proč? Protože: když je potřeba dá: 2% (tj. 20 miliónů) policii, 2% (tj. 20 miliónů) policii, 3%, (tj. 30 miliónů) státnímu zástupci a pokud je to nutné tak 3%, (tj. 30 miliónů) státnímu zástupci a pokud je to nutné tak 5% tj. 50 miliónů) soudci. Někdo z nich to za ten obnos stopne. Někdo z nich to za ten obnos stopne. Zloděj rozdá 10% je z toho venku a zbude mu minimálně 9 000.000. Když někdo ukradne 10 000, jde do vězení. Proč? Protože kdyby chtěl zloděj dát 2% policii,3% státnímu zástupci a 5% soudci, tj. dohromady 1000.- tak to od něj nevezmou – nestojí o pár stokorun, když mají milióny! Tomu se tu říká „Právní stát“. Tomu se tu říká „Právní stát“.

20

21 Práce Marka Bendy stojí za pozornost nejen jako skutečně laciná cesta k titulu, ale i z hlediska toho, co je možné jako hotový text opakovaně obhájit," míní přední český akademik, děkan Fakulty informatiky Masarykovy univerzity Jiří Zlatuška. Bendova práce vůbec nesplňuje předpisy o rozsahu. Poslanec nejdříve vypracoval diplomovou práci, za niž obdržel magisterský titul. Pak ji jen převázal a bez jediné obsahové úpravy ji použil jako rigorózní, za niž se uděluje titul JUDr. Aby dosáhl předepsaného počtu 100 stran u rigorózní práce, raději zvětšil písmo a mezery mezi řádky. A takový výtečník, připomínající podvodníka, sedí v parlamentu. Nic jiného než poslance v životě ani nikdy nedělal! Nic jiného než poslance v životě ani nikdy nedělal!

22

23

24 Budou občané i nadále jen zírat na nenažranost mocných a jejich přezírání zájmu lidí? Budou občané i nadále jen zírat na jejich korupci, mafiánství. sobectví, rozkrádání zbytku republiky a dojení státní kasy, které byly vládnoucí partou povýšeny na hlavní atributy režimu v ČR, který kamuflují jako demokracii? Pamatujte: čím slabší je demokracie, nebo její zbytky, tím větší je nebezpečí vzniku totality!


Stáhnout ppt "Naše Česko. Zdá se, že přichází konečně čas, kdy po létech euforie,naivity, očekávání a víry ve sliby, si většina občanů této země začíná plně uvědomovat,"

Podobné prezentace


Reklamy Google