Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

nabídka masáží a procedur

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "nabídka masáží a procedur"— Transkript prezentace:

1 nabídka masáží a procedur
RETASO nabídka masáží a procedur

2 Masáž délka cena Kč Zad a šíje……………………………………….30 min. ….300,- Lávovými kameny………………………….30 min. ….350,- 60 min. ….600,- Tlaková……………………………………………60 min. ….600,- Lymfatická……………………………………..60 min. ….500,- Anticelulitidní zeštíhlující…………..45 min. ….450,- Abhyanga – ajurvédská……………….60 min. ….600,- Garshan – ajurvédská……… min. ….600,- Medová detoxikační…………………….45 min. ….450,- Thajská olejová…………………………….60 min. ….600,- Indická hlavy „Champi“ ………………30 min. ….300,- Svíčkou……………………………………………60 min. ….600,- Čokoládová……………………………………..60 min. ….600,- Klasická…………………………………………..60 min. ….500,- Relaxační………………………………………..60 min. ….500,- Vonnými oleji………………… min. ….400,- Obličeje – lifting…………………………..30 min. ….300,- Pro těhotné…………………………………….30 min. ….350,- 60 min. ….500,- Reflexní terapie.……………… min. ….500,- Tělový peeling….…………………………… 45 min. ….450,- Gomáž krupicí..………………………………45 min. ….450,-

3 Klasická masáž těla Klasická masáž zad a šíje Jedná se o masáž odstraňující únavu a posílení regenerace organismu. Odstraňuje ochablost, ztuhlost, zkrácení a bolestivost svalstva. Napomáhá lepšímu prokrvení a návratu žilní krve a mízy z periferií do oběhového centra. Masáž způsobuje značné prokrvení především svalového a vazivového aparátu, ale druhotně i vnitřních orgánů. Dochází při ní ke zrychlení látkové výměny, vytlačení odpadních balastních látek (např. solí, vápníku, kyseliny mléčné, vody…) do kapilárního a lymfatického řečiště. Ztuhlý svalový systém reaguje uvolněním jednotlivých vláken, povolením spazmů.

4 Masáž horkými lávovými kameny
Při terapii se používají lávové kameny, které mají silnou energetickou vibraci. Horké kameny dodávají tepelnou energii a prohřívají celé tělo. Tato masáž stimuluje krevní oběh, uvolňuje ztuhlé svaly i klouby , rozptyluje svalovou tenzi a tím přispívá k urychlení regenerace tkání. Odstraňují blokády a svalové spasmy, vyživují meziobratlové vazy spolu s použitým olejem, prohlubují relaxaci a energetické toky v těle, prohřívají celé tělo a celkově uvolňují centrální nervovou soustavu. Masáž je prováděna kameny ohřátými ve vodě na stupňů. Masáž je velmi intenzivní ,ale naprosto bezbolestná. Po masáži horkými kameny se dostavuje celkové uvolnění a duševní pohoda.

5 Tlaková masáž Tlaková masáž výrazně posiluje schopnost organizmu využít vlastní samoléčebné mechanismy ke zlepšení zdravotního stavu a momentálních obtíží. Efektem masáže bývá vymizení bolesti v problematické části těla, obnovení správné funkce svalu a jako vedlejší důsledek také psychické uvolnění. Cílem tlakové masáže je vyladit svalovou soustavu do optimálního stavu a s využitím vlastních zdrojů těla nastartovat samoozdravné procesy organizmu. Tlaková masáž je velmi šetrná technika manipulace se svaly a šlachami. Skládá se z jednotlivých lokálních pohybů přes konkrétní body lidského těla a následného strečingu. Masér svými prsty provádí krátké série pohybů kůží přes sval nebo šlachu, poté vyvine jemný tlak a po několika vteřinách sklouzne prsty s kůží zpět. Po tomto uvolnění následuje jemné protažení masírované oblasti. Mezi jednotlivé série jsou zařazeny pauzy, které tělu poskytují čas pro zpracování pozitivního vlivu provedených hmatů. Jemný tlak a šetrná krevní a lymfatický oběh manipulace stimulují, mírně dráždí nervová zakončení a stimulují energetické dráhy. Masáž pomáhá tělu s vlastní regenerací a samoléčbou.

6 Lymfatická masáž Mízní (lymfatický) systém je důležitou součástí imunitního systému. Otoky, zduření a bolestivost lymfatických uzlin, únava a vyčerpanost jsou projevy zvětšeného zatížení našeho mízního systému a jako varovné signály si nutně zasluhují naši pozornost. Tyto příznaky mohou být důsledkem nevhodné skladby potravy, onemocnění, ale i stresové zátěže nebo zvýšené fyzické námahy. Manuální lymfodrenáž pomáhá tomuto systému, aby zátěž dovedl zvládnout. Odpad z tkání je odváděn do cév lymfatické soustavy, choroboplodné zárodky jsou přeneseny do mízních uzlin, kde jsou zneškodňovány. Lymfatické masáže tak napomáhají organismu aktivovat vlastní obranný systém a proto jsou vhodné pro všechny na posílení organismu. Manuální lymfodrenáž je ovšem nejen léčebná metoda, ale díky pozitivním účinkům na kůži a podkoží i účinným ošetřením celulitidy, otoků a pokožky.

7 Anticelulitidní zeštíhlující masáž
Velmi účinná zeštíhlující masáž. Anticelulitidní masáž je nepostradatelná při odstraňování celulitidy, jejich následků nebo zmírnění jejich projevů. Další výhodou je prokrvení pokožky, rozrušení tukové vrstvy, následné uvolnění toxinů a v neposlední řadě regenerace pokožky. Masírují se celé nohy včetně zadečku a břicho. Kombinace speciální ruční masáže a termoaktivního krému italské firmy Robeus velmi účinně nabourává tukové polštářky.Dochází k odplavování usazenin z podkoží, které způsobují nevzhledné hrbolky. Opravdu viditelné zlepšení je po absolvování několika procedur - dosáhnete výrazného výsledku ve snížení objemu v centimetrech v pase i přes stehna, zpevnění pokožky. Po této proceduře necháváme působit účinné látky ,aby se lépe vstřebaly do pokožky.Po masáži je vhodné se několik hodin nesprchovat.

8 Ajurvédská masáž má vyzařovat láskyplnou dobrotivost.
Abhyanga - ajurvédská masáž Ajurvédská masáž dodává vitalitu a blahodárně regeneruje tělo a díky teplému, za studena lisovanému sezamovému oleji zpomaluje proces stárnutí. Pokožka po olejové masáži zůstane vláčná, pružná a zregenerovaná. Masáž celého těla i hlavy je královnou mezi olejovými masážemi. Je prospěšná díky celé stimulaci čaker, které jsou důležitými energetickými centry. Příznivě ovlivňuje lymfatický systém , zklidňuje mysl a umožňuje vstup do hluboké relaxace. Působí jako opravdový lék na různé bolesti a napětí ve svalech. Zbaví Vás obrovské psychické zátěže a Vy se budete cítit jako znovunarození. Ajurvédská masáž má vyzařovat láskyplnou dobrotivost.

9 Garshan - ajurvédská masáž
Tato indická masáž se provádí speciálními ajurvédskými rukavicemi ze surového hedvábí, krystalky soli a speciálními ajurvédskými oleji. Garshan slouží k prokrvení a ke zbavování škodlivých látek z těla. Je to masáž relaxační i povzbující , při níž dochází k podpoře toku lymfy a posílení krevního oběhu. Buňky jsou prokysličovány a tím se z nich rychleji uvolňují toxiny. Ajurvédská masáž Garshan významně přispívá k odstraňování a předcházení celulitidy a rovněž napomáhá redukci váhy. Doporučuje se aplikovat pravidelně a dlouhodobě a tak se jejím prostřednictvím úspěšně čelí jarní a podzimní únavě a nedostatku energie. Provádí se jako celková procedura nebo ji lze jednotlivě zaměřit buď na horní nebo dolní část těla.Tato masáž celkově omlazuje, zvláčňuje pokožku a dostavuje se po ní příjemný pocit tepla a čistoty. Podporuje celkovou regeneraci.

10 Medová detoxikační masáž
Cílem medové masáže je obnovení původní přirozené detoxikační schopnosti organismu. Přes reflexní zóny zad stimulujeme masáží činnost orgánů těla, které k nim patří. Při onemocnění těchto orgánů se podstatně podílí na jejich vyléčení. Při medové masáži působí léčivá síla včelího medu pokožkou přímo na organismus. Medová masáž silně oživuje celý organismus. Je proto vhodná v první řadě při vyčerpání a slabosti v důsledku stresu, stáří nebo onemocnění, při napětích, nervových poruchách a stavech neklidu. Svým detoxikačním působením osvobozuje medová masáž celý organismus od usazenin, které v průběhu let nahromadil z životního prostředí, potravy a léků. Medová hmota obnovuje přirozenou detoxikační schopnost organismu. Po medové masáži nesmíte pak po celý den používat na ošetřená místa mýdlo ani kosmetické prostředky.

11 Thajská olejová masáž Úžasná masáž teplým olejem, která obsahuje prvky tradiční thajské masáže, ale i znalostí indické ajurvédy. I zde můžeme mluvit o léčebné masáži,která uvolňuje svaly a působí příznivě na krevní a mízní oběh i na imunitní systém. Uklidňuje nervový systém, uvolňuje svalové napětí, stimuluje krevní oběh, redukuje otoky a tuhnutí tkáně a napomáhá regulaci střev. Thajská masáž používá tlaku podél energetických linií, široké spektrum pasivního protahování a mačkání bodů k vytvoření relaxačního, vysoce efektivního terapeutického léčení. Tato masáž je vynikající prevencí před nemocemi a prostředkem k dosažení dobré fyzické kondice a psychické pohody, ulehčuje smysl jednoty, celistvosti a balance. Vytváří dynamický tělesný zážitek, který harmonizuje Tělo, Mysl, Emoce a Duši. Thajská masáž pomáhá zejména při bolestech hlavy a migrénách, při artritidě a ischiasu, při bolestech zad a při znecitlivění a paralýze, uvolňuje toxiny z kloubů, svalů a tkání, zvyšuje schopnost přijímání živin, uvolňuje energetické blokády.

12 Indická masáž hlavy „Champi“
Indická masáž hlavy je jemné, léčivé ošetření hlavy, krku, ramen a horní části paží. Odstraňuje každodenní stres, bolesti hlavy a očí, napětí v ramenou, v krku a šíji. Zlepšuje kvalitu vlasů, navozuje pocit duševní pohody a celkově fyzicky i psychicky harmonizuje organismus. Indická masáž hlavy se provádí v sedě, klient může být oblečen.

13 Masáž svíčkou Masáž svíčkou je originální masáží, i mezi klienty, kteří si chtějí dopřát nevšední relaxační zážitek. Tlumené světlo masážní svíčky samo o sobě vyvolává pocit pohody a harmonizující masáž jejím parfémovaným olejem tento požitek dovede k dokonalosti. Masážní svíčka, pojem poněkud nezvyklý, ale velmi výstižný. Po zapálení hoří klidným příjemným plamenem, který uvolňuje do ovzduší aromatické látky a voskovou hmotu mění v masážní olej. Díky snadné penetraci účinných látek prostřednictvím teplého oleje je výsledný efekt na pokožce okamžitě viditelný, pleť je jemná,vyživená. Navíc se během procedury uvolňují vonné kompozice, působí na všechny smysly a umocňují pocit pohody a relaxace. V dnešní hektické době plné stresu je masáž svíčkou jednou z velmi účinných prostředků, pro uvolnění a harmonizaci těla a mysli.

14 Čokoládová masáž Je pokušením pro všechny , kteří vyhledávají trošku luxusu a báječnou relaxaci v jednom. Čokoládová procedura přináší kvalitní péči o pokožku celého těla –výrazně tonizuje a vyhlazuje pokožku a zabraňuje jejímu stárnutí. Čokoláda je plná vitamínů, minerálů, koenzymů a antioxidantů. Potlačuje celulitidu –optimální podpora pro štíhlou siluetu těla. Obsažený theobromin má podobný účinek jako kofein - krevní cévy se rozšiřují a aktivuje se látková výměna. Čokoláda obnovuje, vyživuje a zvlhčuje pokožku a podporuje tvorbu hormonů radosti(endorfinu a serotoninu). Jak již z názvu vyplývá, je masáž celého těla prováděna čokoládou. Nejdříve se provede peeling pomocí pasty z rozdrcených kakaových bobů, poté následuje čokoládová masáž . Po masáži je tělo omyto žínkou teplou vodou. Výsledkem je nejenom hebká pokožka , ale i pocit blaženosti, klidu a ztišení, který se na závěr mění v pocit plný energie a dobré nálady.

15 Relaxační masáž Relaxační klasická masáž je velmi jemná a příjemná forma dodávání životní energie. Je to osvěžující smyslová terapie využívající léčivých účinků a vůní aromatických esencí, čistých přírodních olejů. Přírodní cestou - netoxicky a nenávykově - léčí tělo i mysl. Při zásobení všech životně důležitých orgánů se obnovuje samoléčebný mechanismus člověka a zlepšuje se též vnímání. Masáž Vám pomůže odstranit z těla jedy, uvolnit zablokovanou energii, odstranit bolesti zad a šíje a vrátit tělo zpět do jeho přirozené rovnováhy. Zaručeně zapůsobí na Vaše zdraví. Dopřejte si odpočinek v příjemném prostředí provoněném esenciálními oleji za zvuku relaxační hudby a poznejte léčivou sílu doteku.

16 Masáž vonnými oleji - aroma masáž
Aroma masáž je jedna z velmi starých masážních technik,která využívá sílu Je to vysoce relaxační procedura, jež spojuje příjemnou masáž s účinky éterických olejů. Správně zvolené éterické oleje jsou silné přírodní prostředky, které dokáží působit jak při fyzických obtížích, tak uvolnit psychickou nerovnováhu, emoce, spouští samoléčebný proces organismu, pomáhají dodat energii a vitalitu. Éterické oleje jsou vonné koncentrované výtažky z rostlin, které si uchovávají přirozené léčivé účinky. Některé oleje povzbuzují tělo či mysl, jiné naopak zklidňují. Specifický účinek éterických olejů spolu s relaxační masážní technikou vyvolává příznivou relaxační odezvu v lidském organismu.

17 Masáž obličeje – lifting
Jste unaveni a na vaší tváři je to vidět? Máte zašedlou pokožku a váčky pod očima? Objevují se vám v obličeji první vrásky a chcete s tím něco dělat? Přijďte na ruční liftingovou masáž obličeje, výsledky uvidíte okamžitě. Lifting rozzáří a zregeneruje vaši pleť! Liftingová masáž obličeje dokáže vylepšit stav pokožky, podporuje regeneraci pleti a vylepšuje její kvalitu. Výsledky však nejsou jen kosmetické, příjemný tlak na nervová zakončení v obličeji také snižuje napětí mimických svalů a navozuje pocit uvolnění a harmonie. Litingová masáž navíc působí preventivně proti stárnutí pleti a vzniku vrásek, protože prospívá kolagenu a elastinu, které se nacházejí v pojivové tkáni pleti a ovlivňují pevnost a pružnost pokožky. Dalším pozitivním důsledkem je odstranění zadržované vody a s ní i podočních váčků, druhé brady a povadlých rysů obličeje.

18 Masáž pro těhotné Těhotenství je pro ženu obdobím velkých fyzických a emocionálních změn. Je důležité, aby si budoucí maminka, ať už je jakkoli zaneprázdněná, udělala dostatek času na péči o sebe samu i na péči o své tělo. Jemné techniky těhotenské masáže s použitím vybraných přírodních olejů, za doprovodu příjemné hudby, dokáží navodit pocit klidu a bezpečí. Masáž je vedena šetrně, ve vhodné poloze, tak, aby bylo zajištěno maximální pohodlí pro těhotnou. Zahrnuje masáž zad a šíje, dolních končetin a bříška. Masáž pro těhotné je možno pro větší relaxaci obohatit o masáž hlavy. S rostoucím bříškem je nadměrně namáhaná páteř i okolní svalstvo zad, zejména v křížové oblasti, což má za následek bolesti zad. Svalové napětí je možné odstraňovat jemnými hmaty v oblasti šíje, bederní části zad, v oblasti kolem kosti křížové. V těhotenství je také častou nepříjemností pocit napětí v dolních končetinách nebo jejich otoky. Masáž podporuje lymfatický systém, může zmírnit zadržování tekutin v těle. Masáží podporujeme a zrychlujeme celý metabolismus, posilujeme imunitní systém.

19 Reflexní terapie Reflexní terapie pracuje s reflexními body, které se nacházejí na celém těle. Využívá se jak k prevenci tak i k léčbě, řešení akutních i chronických problémů a k urychlení rekonvalescence. Využití reflexní terapie - Migrény (bolesti hlavy ), příčinou může být zablokovaná krční páteř, disfunkce žlučníku nebo jater - bolesti zad a plotének, problémy s ploténkami většinou souvisí s oslabením ledvin - bolesti kloubů, hlavní příčinou bolestí kloubů bývá oslabení ledvin, hromadění odpadních látek v těle, nadváha a špatné stravovací návyky - ischias - skolióza, zde doporučujeme kromě reflexní terapie vhodné cvičení na uvolnění, protažení a posílení svalstva, např. jógu - alergie, příčina alergií většinou spočívá v orgánovém trojúhelníku ledviny - plíce - slezina. Kromě reflexní terapie doporučujeme úpravu stravy, vyloučení sladkostí, mléč. výrobků a smažených jídel (nutná disciplína). Léčba alergií bývá většinou dlouhodobá - detoxikace těla, podpora lymfatické drenáže

20 Tělový peeling solí Je bohatá, oživující a léčebná kúra, která obnovuje pokožku. Kůže je hladší , tonovaná a neuvěřitelně hebčí. Vhodné pro suchou , mastnou i normální pokožku. Lehkými krouživými pohyby masírujeme do vlhké pokožky. Díky osmotickému efektu soli dochází k většímu odvodu tekutin z pokožky. Peelingy obsahují mandlový olej a olej ze semínek hroznového vína . Tyto přírodní prvky jsou odpovědné za regenerační proces obnovy kůže.

21 Gomáž-krupicovým čistícím krémem
Gomáž je kosmetická metoda, která z pleti odstraňuje odumřelé buňky. Ty mají tendenci na pleti zůstávat a výsledkem je pak pocit pleti bez jasu. Gomáž je jemnější než peeling a je vhodná i pro suchou a citlivou pokožku. Speciální krupicový čistící krém, který díky rostlinným olejům a tukům, tvořící základ krému má vyživující vlastnosti. Odstraněním všech kožních nečistot a uvolněním porů, umožňuje dobré vstřebávání následně aplikovaných přípravků. Krémovým krupicovým krémem bude očištěno celé Vaše tělo. Odstraněna stará vrstva kůže. Lehkými krouživými hmaty se prokrví Vaše pokožka a to i na částech těla Vám normálně nedostupných (záda, nohy zezadu). Procedura je vhodná samostatně nebo před sadou zeštíhlujících masáží. Příjemné aroma gumovací masky přispívá k uvolnění, ale zároveň dodává energii, zjasňuje myšlení a posiluje. Zbylou krupici otřeme vlhkou žínkou.


Stáhnout ppt "nabídka masáží a procedur"

Podobné prezentace


Reklamy Google