Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nelíčený půvab nové linie přípravků péče o pleť obličeje okouzluje…

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nelíčený půvab nové linie přípravků péče o pleť obličeje okouzluje…"— Transkript prezentace:

1 Nelíčený půvab nové linie přípravků péče o pleť obličeje okouzluje…

2 Siberian Rose Čistota jitřní rosy.. Něžné aroma právě se rozvíjejícího růžového poupěte… Je téměř nemožné odepřít si potěšení z pocitu lehkosti a beztíže… Dokonalost přírody samé se spolu se svěžestí jarního jitra vtělily v linii přípravků Siberian Rose, darujíce ostrůvek klidu a hřejivě prosluněné tišiny.

3 Siberian Rose Základem linie přípravků pro péči o pleť obličeje Siberian Rose je nejtajemnější z květů, tajuplná a zázračná růže. Růže se vyznačuje harmonizačními účinky: zlepšuje kondici, koncentruje pozornost, potlačuje nervozitu, při únavě tonizuje a dodává sil, při nadměrném rozrušení zklidňuje. Růžové extrakty a olej mají regenerační účinky, zpevňují pleť a dodávají jí pružnost, normalizují funkci mazových žlázek. Růže podporuje potlačení šupinkatění a podráždění pokožky, zklidňuje záněty, dodává pleti nádherný rovnoměrný odstín.

4 Siberian Rose Série přípravků obsahuje: – Sametovou pěnu pro umývání – Tonizační a vyživující růžovou vodu – Aroma-mousse pro hloubkovou hydrataci – Harmonizační krém – Obohacený olej plané růže Jedinečné složení přípravků: – Saturovány a obohaceny vysoce účinnými extrakty a éterickými oleji bylin; – Bezpečné při používání, vhodné i pro extrémně citlivou pleť; – Neobsahují syntetická barviva a aromatické přídavky; – Neobsahují syntetické konzervanty, parabeny a laurylsulfáty.

5 Siberian Rose Pro koho? Spojení extraktů a éterických olejů plané sibiřské růže s extrakty ženšenu, rozchodnice růžové a rozmarýny umožnilo vznik svými účinky podivuhodné série přípravků. Linie přípravků pro péči o pleť obličeje Siberian Rose je stvořena s ohledem na zvláštnosti všech typů pleti a je vhodná pro péči o pleť od věku 25 let. Souhrn harmonicky se doplňujících přírodních komponent podporuje řešení potíží jakéhokoliv typu pleti.

6 Siberian Rose Sametová pěna na umývání: Soulad extraktů a éterických olejů růže s extrakty ibišku a bílé lilie umožňuje šetrnou a jemnou, a zároveň důkladnou očistu pleti jakéhokoliv typu. Aktivní komponenty tonizují a regenerují pleť, darujíce jí svěží a zářivý vzhled.

7 Siberian Rose Tonizační a vyživující růžová voda: Růžová voda, obsahující 14 účinných bylinných extraktů a éterických olejů, je ideálně vhodná pro zpevnění, šetrnou tonizaci a výživu jakéhokoliv typu pleti. Komplex růžových extraktů a olejů Extrakt aloe vera Komplex mořských řas Extrakt bazalky Extrakt kurkumy Dopřejte si potěšení z pocitu intenzívní hydratace a zpevnění své pleti. Neobsahuje alkohol!

8 Siberian Rose Aroma-mousse pro hloubkovou hydrataci: Receptura, obohacená o antioxidanty rostlinného původu, hloubkově hydratuje a vyživuje pleť. Přírodní extrakty chrání pleť před vlivem negativních faktorů vnějšího prostředí, urychlují obnovu buněk a zpomalují procesy stárnutí. Extrakty růží Éterický olej růže Extrakt zimolezu Extrakt chaluh Extrakt aloe Stvořen speciálně pro jemnou každodenní péči o pleť obličeje.

9 Siberian Rose Harmonizační krém pro pleť obličeje: Krém šetrně ošetřuje pleť obličeje a krku, vyživuje, sytí a regeneruje. Olej šípku Extrakt ženšenu Extrakty růží Šípkový olej, obsahující vysoké množství flavonoidů, stimuluje regenerační procesy pleti. Extrakty růží spolu s éterickým olejem zpevňují jemné kapiláry v pokožce, dodávají pleti přirozený jas. Speciální komplex na bázi erytriolu a homarinu sytí pleť vláhou.

10 Siberian Rose Obohacený olej plané růže: Je ideálně vhodný pro intenzívní péči o pleť, zvyšuje její pevnost a pružnost. Kompozice přírodních olejů spolu s vitamínem F zklidňují a vyživují pleť. Vznešené aroma plané růže prohlubuje emoce, daruje zklidnění a uvolnění.

11 Siberian Rose Jak používat? Pro normální a smíšenou pleť: Sametová pěna + Tonizační a vyživující růžová voda + Aroma-mousse (denní péče) + Harmonizační krém (péče na noc). Pro řešení místních problémů – Obohacený olej plané růže (přidat do krému nebo aplikovat přímo na pleť). Pro suchou a podrážděnou pleť: Sametová pěna + Tonizační a vyživující růžová voda + Harmonizační krém (péče pro den i pro noc). Pro péči na noc – Obohacený olej plané růže do krému nebo aplikovat přímo na pleť obličeje. Pro mastnou pleť: Sametová pěna + Tonizační a vyživující růžová voda + Aroma-mousse (péče pro den i pro noc).

12 A okouzlení již má jméno. Lehounké. Beztížné. Přitažlivé… Siberian Rose www.sibvaleo.com


Stáhnout ppt "Nelíčený půvab nové linie přípravků péče o pleť obličeje okouzluje…"

Podobné prezentace


Reklamy Google