Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů nátěrových hmot, ředidel a jejich.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů nátěrových hmot, ředidel a jejich."— Transkript prezentace:

1 Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů nátěrových hmot, ředidel a jejich použití.

2 Nátěrové hmoty – látky, které se nanáší na různý materiál různým způsobem.  Nátěrem – za použití štětce, válečku  Nástřikem – stříkací pistolí Nátěrové hmoty – látky, které se nanáší na různý materiál různým způsobem.  Nátěrem – za použití štětce, válečku  Nástřikem – stříkací pistolí Nátěry chráníme vnitřní a vnější části staveb, nátěrem se zlepšuje estetika materiálu, nátěr chrání před vlhkostí, povrchovou, podzemní vodou a povětrnostními vlivy.

3

4 Nátěrové hmoty fasád Velká rozmanitost výrobců, nátěry většinou vodou ředitelné Staré domy a chalupy – vápno Nátěry ve formě gelu odstraňující graffiti

5

6 C 6000 S 6001 S 6005 S 6006 Olejové, fermežové nátěrové hmoty K ředění barvy na kovy K ředění nitrocelulózových nátěrů Pro syntetické nátěrové hmoty schnoucí na vzduchu Použité zdroje: zdroje autora

7 C 6000 S 6001 S 6005 S 6006 Olejové, fermežové nátěrové hmoty K ředění barvy na kovy K ředění nitrocelulózových nátěrů Pro syntetické nátěrové hmoty schnoucí na vzduchu


Stáhnout ppt "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů nátěrových hmot, ředidel a jejich."

Podobné prezentace


Reklamy Google