Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® Alkoholového dezinfekčního přípravku ve formě čirého gelu nebo roztoku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® Alkoholového dezinfekčního přípravku ve formě čirého gelu nebo roztoku."— Transkript prezentace:

1 Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® Alkoholového dezinfekčního přípravku ve formě čirého gelu nebo roztoku

2 PROČ LAVOSEPT ®? PROTOŽE JE: Ideální pomocník zejména do všech zdravotnických zařízení na dezinfekci kůže, pracovních ploch a nedostupných míst, nástrojů i zdravotnické obuvi Ekonomicky a esteticky balen do nádob, které se snadno uchovávají i doplňují Bez barviv Vhodný pro dlouhodobé skladování se zárukou 60 měsíců České výroby s veškerými nutnými atestacemi ze Státního zdravotního ústavu v Praze – Centru epidemiologie a mikrobiologie

3 A DÁLE PROTOŽE: Obsahuje zjemňující a hydratační přísady, které zabraňují vysoušení a podráždění pokožky (u produktu určeného na dezinfekci kůže) Zasychá po 15 sekundách až 1 minutě, kdy je tato doba potřebná pro zajištění dezinfekční účinnosti přípravku a zaručení potřebné ochrany pro pokožku rukou (u dezinfekce na kůži). U dezinfekce na plochy i nástroje je doba nutná na dezinfekci ideálně 30 minut Chrání před přenosem bakterií, plísní, kvasinek Je určen i pro alergiky Možné varianty – bez parfemace nebo s přídavky AROMA (citron, višeň, trnka…)

4 VARIANTY DEZINFEKCE: 1) Roztok na kůži, ošacení, obuv (hydratuje, obsahuje krémovou složku) 2) Roztok na nástroje, malé pracovní plochy, špatně dostupné místa postřikem (dezinfekce nástrojů), křesla, cvičící pomůcky atd. 3) Gel na kůži (hydratuje, má krémovou složku) 4) Roztok na WC - dezinfekce WC, koupelen, umýváren

5 ROZDÍLY VE VARIANTÁCH: Zásadní rozdíl mezi dezinfekcí na kůži a na nástroje je ten, že dezinfekce na nástroje neobsahuje výživné hydratační složky pro zvláčnění kůže, jinak je složení totožné jako na kůži. Gel na kůži obsahuje více zahušťujících složek než roztok, je proto vhodný i do dávkovačů (nejen) ve zdravotnických zařízeních. Hydratace, dezinfekční účinek a kvalita produktů je shodná u roztoku i gelu. Cena gelu je vyšší díky přidání zahušťující složky.

6 HLAVNÍ BENEFITY PRODUKTŮ: 5letá záruka (jediní v EU), bez parfemace nebo možnost zdarma přidání aroma při příjemnější pocit (citron, trnka, višeň, levandule....), český produkt atestovaný na Státním zdravotním ústavu, test pro bakteriím, plísním, kvasinkám a žloutence, Jedinečná velikost balení od kapesní velikosti až po 5litrové kanystry.

7 KDE MÍT LAVOSEPT ®? TAM, KDE DOCHÁZÍ K: Podávání rukou (veškerý personál nemocničního zařízení) Ošetření rukou po kontaktu s jinými osobami (pacienty, po převlékání postelí, cestování s jídlem mezi budovami, úklidem ploch apod.) Desinfekci oděvů a obuvi Manipulaci s potravinami, zavazadly, penězi, nástroji apod. (např. pracovníci recepcí nemocnic, hlídači, pomocný personál, pokladní, skladníci, údržbáři, účetní, kuchaři apod.) Před/po použití společných prostor (kohoutky, wc, kliky, police, sprchy, vany atd.)

8 Balení: 200 ml - lahvička s rozprašovačem (na stůl či do auta, do větších cestovních zavazadel) 500 ml s pumpičkou, (pracovní balení) 400 ml s pumpičkou (pouze pro gel!) 500 ml s vrškem (náhradní balení) 1 000 ml s vrškem (náhradní balení) 5 000 ml, kanystr (náhradní balení) 10 000 ml, kanystr (náhradní balení)

9 Zvláštní upozornění: Dezinfekce není určena pro aplikaci do otevřených ran na těle Nenahrazuje chirurgickou sterilizaci Dezinfekce je naředěna do ideálního poměru, NENÍ ŘEDITELNÁ VODOU ANI JINOU TEKUTINOU Dezinfekce je certifikována pod názvem LAVOSEPT®, tudíž ji není možno vyrábět pod jiným názvem

10 Za pozornost a váš čas děkuje výrobce (nejen) dezinfekce Lavosept ® rodinná společnost. Váš kontakt: Petra Jandourková


Stáhnout ppt "Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® Alkoholového dezinfekčního přípravku ve formě čirého gelu nebo roztoku."

Podobné prezentace


Reklamy Google