Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě."— Transkript prezentace:

1 Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě koncentrátu určený k dezinfekci ploch a nástrojů.

2 LAVOSEPT „K“ A JEHO VLASTNOSTI: používá na dezinfekci a mytí všech omyvatelných ploch a povrchů a dále k dezinfekci nástrojů ponorem, zejména v sociální a zdravotnické sféře, kde výrazně snižuje počet bakterií. Odstraňuje kromě jiného mikroskopické vláknité houby – plísně, mikroskopické kvasinkové houby – kvasinky a dále mikroorganizmy Pseudomonas aeruginosa, Staphyloccocus aureus, Enterococcus hirae, aj.

3 HLAVNÍ BENEFITY PRODUKTŮ: Lavosept® K má funkční dezinfekční vlastnosti a dobu použitelnosti 24 měsíců. Možnost přidávání aroma a různorodost objemu balení, které je přizpůsobeno cílové skupině.

4 Jak používat náš skvělý výrobek LAVOSEPT K ? Podlahy a pracovní plochy: přidejte 25 ml koncentrátu (tj. 2 a půl vršku) do nádoby s 5 l vody o teplotě 20 – 25 °C, tím docílíte 0,5% roztok. Po umytí ploch není třeba oplachovat vodou. Masážní vany/hračky/rehabilitační stroje po provedené dezinfekci opláchněte čistou vodou. Nepoužívejte neředěný koncentrát! Doporučené koncentrace viz tabulka. PoužitíKoncentraceExpozice Dezinfekce a čištění ploch a povrchů 0,5%30 min 1%15 min Dezinfekce a čištění se zvýšenou biologickou zátěží2%15 min

5 Balení: 1 000 ml s vrškem ( základní balení s dávkovacím vrškem ) 5 000 ml, kanystr (náhradní balení)

6 Za pozornost a váš čas děkuje výrobce (nejen) dezinfekce Lavosept ® K rodinná společnost. Váš kontakt: Petra Jandourková


Stáhnout ppt "Rodinná společnost AMOENÉ s.r.o. Vás zve k prezentaci produktu Lavosept® K dezinfekční přípravek na bázi kvartérních amoniových solí a aldehydů ve formě."

Podobné prezentace


Reklamy Google