Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY NOVÝ STUPEŇ

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY NOVÝ STUPEŇ"— Transkript prezentace:

1 LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY NOVÝ STUPEŇ

2 CO JE EXPERALTA PLATINUM?
Experalta Platinum – nový krok v péči o vaši pokožku: 20 let zkušeností biotechnologů našeho Vědecko-výzkumného střediska kombinace přírodních bioaktivních složek a pokrokových technologií adaptivní výrobky (krémy a bázová séra)

3 NOVÁ ÚROVEŇ PÉČE O VAŠI PLEŤ
Přírodní bylinná kosmetika Siberian Health slučuje Přírodu, Vědu a Krásu v jednotnou koncepci: • maximální koncentrace biologicky aktivních látek; • neobsahuje parabeny, sulfáty a ftaláty; • účinnost komponent je prověřena klinickými studiemi.

4

5 TRULY SIBERIAN (RYZÍ PŘÍRODA)
SRDCEM KOLEKCE EXPERALTA PLATINUM JE ALTAJSKÁ HOUBA LESKLOKORKA LESKLÁ ALTAJSKÁ LESKLOKORKA JAKO SOUČÁST kosmetických přípravků: přispívá k stimulaci syntézy kolagenu přispívá k podpoře mladistvého vzhledu a kráse spolupůsobí při podpoře imunity pokožky

6 LESKLOKORKA je vzácná a cenná houba. Do poloviny XX. století byla nabízena ke koupi výlučně movitým osobám a léčitelům vysoce postavených osobností. Nález této houby byl považován za neuvěřitelné štěstí, vždyť zajišťoval život bez chudoby až do samého stáří.

7 TRULY INNOVATIVE (SKUTEČNÁ VĚDA)
FORMULE PROMĚNY: X50 + KOLOIDNÍ PLATINA Tajemství k proměně vedoucích podivuhodných vlastností série Experalta Platinum spočívá v účinném souladu bylinných a progresívních složek.

8 KOLOIDNÍ PLATINA PŘISPÍVÁ
FORMULE PROMĚNY: MOLEKULA X50 KOLOIDNÍ PLATINA PŘISPÍVÁ představuje technologii cíleného, řízeného a kontrolovatelného působení. X50 zajišťuje průnik aktivních složek do hlubokých vrstev epidermu a přispívá k řešení konkrétních požadavků péče o pokožku i jako modelační přípravek. k urychlení syntézy kolagenu a zlepšuje elasticitu pokožky (výhodou je rychlý účinek a dlouhodobé působení).

9 FOR PEOPLE (PRO LIDI) Bázové přípravky Experalta Platinum se snadno přizpůsobí požadavkům pleti obličeje: Plnohodnotná péče a prevence předčasného stárnutí v jakémkoliv věku. Individuální formulky pro krásu, vyhovující potřebám všech věkových kategorií.

10 3 TŘI SNADNÉ KROKY K DOSAŽENÍ NEUVĚŘITELNĚ PEČLIVĚ UPRAVENÉ A KRÁSNÉ PLETI

11 KROK PRVNÍ: Čištění Přední přípravky pro očistu pleti přispívají k jejímu nasycení energií, zbavují ji toxinů a nečistot, obnovují přirozené pH pleti a přispívají k její ochraně před nepříznivými účinky působení vnějšího prostředí.

12 HYDROFILNÍ ČÍSTÍCÍ OLEJ
Rozkošný olej pro pravidelnou očistu pleti obličeje a odličování je vytvořen na bázi rostlinných olejů a vody. Vytváří jemnou a příjemnou emulzi, která skvěle čistí pleť, aniž zanechává pocit mastnoty. Vhodná ideálně pro normální a suchou pleť. Zapomeňte na nepříjemný pocit suchosti pleti obličeje po očistě! Přípravek se vzácným olejem sibiřské borovice limby přispěje k vyhlazení a hedvábnému vzhledu vaší pleti!

13 Luxusní Micelární Voda Pro Obnovu Pleti
Díky nejnovějšímu micelárnímu složení čistí tento odličovač make-upu obzvlášť jemně, přesto velmi účinně. Je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku. Je bohatý na rostlinné výtažky s antioxidanty a bojuje proti stárnutí pleti. Pleť vyživuje, omlazuje a chrání.

14 EXFOLIATOR PRO OČISTU PORŮ OBLIČEJE
Skvělý exfoliátor zajišťuje vícestupňovou šetrnou očistu různých typů pleti, včetně pleti citlivé a náchylné k podráždění: pečlivě zbavuje pleť mazu a odumřelých kožních buněk, otevírá póry. Výsledek: pleť dýchá, vyhlazuje se. Obsahuje přírodní látky, zbavující pokožku šupinek - jantarový prášek a prášek ze skořápek sibiřských limbových oříšků. Obsahuje 8 bylinných extraktů a olejů, včetně výtažku šišáku bajkalského, uralské lékořice, rozmarýnu a sibiřského heřmánku.

15 HLOUBKOVĚ ČISTÍCI PEELING LOTION
Šetrný peeling-lotion, vytvořený na bázi přírodních kyselin pomáhá odstranit nečistoty a odumřelé buňky pleti. Pleť se regeneruje a rozjasňuje. Vhodný ideálně pro péči o mastnou pleť se sklony k akné. Přírodní alfa-hydroxykyseliny sibiřské šichy, posílené extrakty sibiřské klanoprašky, lesklokorky lesklé a jalovcovým olejem přispějí k navrácení přirozené krásy vaší pleti!

16 KROK DRUHÝ: HYDRATACE A VÝŽIVA (každodenní péče)
Tři plnohodnotné přípravky pro komplexní péči jsou vhodné pro jakýkoliv typ pleti. Co zvolíte vy? Hebce krémovou texturu Obnovujícího ultra lehkého denního krému, nebo Intenzivní obnovující noční krém? Poslechněte sami sebe a zkuste to!

17 OBNOVUJÍCÍ ULTRA NASYCENÝ DENNÍ KRÉM
Dokonalá anti-age formulka přispívá ke zlepšení pevnosti pleti, podporuje obnovu bilance vláhy pleti a chrání ji před dehydratací. Přírodní složky, obsažené v krému (rozchodnice růžová, měsíček a ženšen) pleť vydatně vyživují a hydratují, spolupůsobí při obraně proti změnám, přicházejícím s věkem, vyhlazují a projasňují pleť.

18 OBNOVUJÍCÍ ULTRA NASYCENÝ DENNÍ KRÉM
Х50 ANTIAGING Klíčová technologie řízeného a cíleného působení. Zmenšuje počet i hloubku vrásek, zvyšuje pružnost pleti.

19 OBNOVUJÍCÍ ULTRA NASYCENÝ DENNÍ KRÉM
PLATINUM MATRIXEM Peptid ve sloučenině s platinou, přispívá ke zvýšení tvorby kolagenu. Zlepšuje elasticity pleti, spolupůsobí při syntéze kolagenu I. a III. typu a přispívá ke snížení počtu vrásek.

20 OBNOVUJÍCÍ ULTRA NASYCENÝ DENNÍ KRÉM
FYTOSTEROLY OLEJE KATRÁNU ETIOPSKÉHO Napomáhá obnově lipidové bariéry pleti, brání ztrátám vláhy, zpevňuje pleť a dodává jí elasticitu. EXTRAKTY JINANU DVOULALOČNÉHO (GINKGO BILOBA), ŽENŠENU A ROZCHODNICE RŮŽOVÉ Sytí pleť energií, zlepšují její barevný odstín, rozjasňují ji.

21 OBNOVUJÍCÍ ULTRA LEHKÝ DENNÍ KRÉM
Vzácný komplex s bio peptidy. Výtažek z rostliny gotu-kola a oleje z rakytníku sibiřského hydratují do hloubky, vyživují a pomáhají obnovovat stárnoucí pokožku. Již za několik týdnů bude Váš obličej vypadat mladší: vrásky se vyhlazují, obrysy jsou jasnější a tón rovnoměrnější. Zdůrazňuje vaši přirozenou krásu každý den!

22 OBNOVUJÍCÍ ULTRA LEHKÝ DENNÍ KRÉM
Х50 ANTIAGING Klíčová technologie řízeného a cíleného působení. Zmenšuje počet i hloubku vrásek, zvyšuje pružnost pleti.

23 OBNOVUJÍCÍ ULTRA LEHKÝ DENNÍ KRÉM
PLATINUM MATRIXEM Peptid ve sloučenině s platinou, přispívá ke zvýšení tvorby kolagenu. Zlepšuje elasticity pleti, spolupůsobí při syntéze kolagenu I. a III. typu a přispívá ke snížení počtu vrásek.

24 OBNOVUJÍCÍ ULTRA LEHKÝ DENNÍ KRÉM
EXTRAKTY PUPEČNÍKU ASIJSKÉHO, SHIITAKE Vyznačují se antioxidantními účinky, brání vytváření sítě drobných žilek.

25 INTENZIVNÍ OBNOVUJÍCÍ NOČNÍ KRÉM
Vylepšená bioliftingová formulka s výrazným účinkem přispívá k potlačení vrásek. Výsledek: pleť vyhlíží vyhlazeně a pevně, obrys obličejového oválu se zvýrazňuje. Obsahuje hodnotné rostlinné oleje a tuky (olivový a sezamový olej, bambucké máslo), anti-age biopeptidový komplex, výtažky pivoňky, laskavce a macešek, které přispívají k rychlé regeneraci pleti.

26 INTENZIVNÍ OBNOVUJÍCÍ NOČNÍ KRÉM
Х50 ANTIAGING Klíčová technologie řízeného a cíleného působení. Zmenšuje počet i hloubku vrásek, zvyšuje pružnost pleti.

27 INTENZIVNÍ OBNOVUJÍCÍ NOČNÍ KRÉM
PLATINUM MATRIXEM Peptid ve sloučenině s platinou, přispívá ke zvýšení tvorby kolagenu. Zlepšuje elasticity pleti, spolupůsobí při syntéze kolagenu I. a III. typu a přispívá ke snížení počtu vrásek.

28 INTENZIVNÍ OBNOVUJÍCÍ NOČNÍ KRÉM
EXTRAKTY LASKAVCE, PIVOŇKY A LEVANDULE Podporují celkové zlepšení stavu pleti. OLEJE SEMEN ZELENÉHO ČAJE Regenerují pleť zasaženou stresem díky vydatné výživě a hydrataci. Minimalizují pigmentaci.

29 Krém pro pleť okolo očí Vysoce účinný krém pro pleť okolo očí minimalizuje tvorbu mimických vrásek a tmavých kruhů pod očima. Přírodní oligosacharidy podporují dlouhodobou hydrataci. Časem se pleť stává pevnější, pružnou a vypjatou.

30 Krém pro pleť okolo očí Ultrajemný revitalizační krém na přírodní bázi včelího vosku, olejů jojobového, olivového a kaméliového, obohacený vydatnými extrakty lesklokorky, šichy a mateří kašičkou pro dlouhodobou a neviditelnou ochranu pleti.

31 KROK TŘETÍ: CÍLENÁ PÉČE (séra pro krásu)
Přípravky s cíleným účinkem, jejichž základ tvoří vzácné sibiřské byliny a inovativní složky navrací pokožce mládí, jas a pevnost.

32 KONCENTROVANÉ SÉRUM VLNA VLÁHY
Inovativní X50 Hyalfiller s kyselinou hyaluronovou, výtažkem z vodních řas, včelí mateří kašičkou a výtažkem ze sibiřské prhy, které udržují vlhkost pleti, hydratují, vyživují a oživují i stárnoucí pokožku. Již za několik týdnů bude vaše pokožka vypadat zářivější a mladší, s viditelně menším množstvím patrných vrásek, kontury obličeje budou výraznější a barva pleti vyrovnanější.

33 KONCENTROVANÉ SÉRUM VLNA VLÁHY
KOMPLEX Х50 HYALFILLER VE SPOJENÍ S KYSELINOU HYALORUNOVOU Přispívá ke zvýšení tvorby vlastní kyseliny hyalorunové a sytí jí povrchové vrstvy epidermu, spolupůsobí při vyhlazení vrásek jak zevnitř, tak zvnějšku tím, že stimuluje syntézu kolagenu.

34 KONCENTROVANÉ SÉRUM PRO OBLIČEJOVÉ KONTURY
Skvělé, pleť vyhlazující sérum, sycené extrakty sibiřské klanoprašky a včelí mateří kašičkou působí podpůrně při regeneraci pleti, zpevňuje kontury obličejového oválu, pružnost a celkový stav zralé pleti. Komponenty rostlinného původu - sibiřská klanopraška, altajská houba lesklokorka lesklá a vodní řasy prospívají hydrataci pokožky a vyhlazení vrásek, dodávají svěžest pleti obličeje.

35 KONCENTROVANÉ SÉRUM PRO OBLIČEJOVÉ KONTURY
INOVAČNÍ KOMPONENTA X50 PHOTOGLOW Zvýrazňuje obličejové kontury, přispívá k zesílení pevnosti a hutnosti pleti, vyhlazuje její reliéf.

36 KONCENTROVANÉ SÉRUM PRO OBLIČEJOVÉ KONTURY
PROTEINY MLÉČNÉ SYROVÁTKY Napomáhají stimulaci regeneračních funkcí buněk a tvorby kolagenu. Zlepšují schopnost pleti obnovovat mikroreliéf díky funkci mimického svalstva. POLYSACHARID MODŘÍNU Spolupůsobí při formování zřetelných kontur obličejového oválu při zachování přirozené mimiky obličeje.

37 KONCENTROVANÉ ANTIAGE SÉRUM
Sérum intenzivně hydratuje pokožku, činí jí zářivější a mladší. Díky přírodním oligopeptidům X50 Myocept, komplexu pro tonizování obličejových svalů a účinnému výtažku z ženšenu pro obnovení pokožky viditelně snižuje patrné projevy vrásek.

38 KONCENTROVANÉ ANTIAGE SÉRUM
INTELIGENTNÍ PEPTIDOVÝ KOMPLEX X50 MYOCEPT Zabraňuje ukládání mimických vrásek a spolupůsobí jejich vyhlazování díky uvolnění mimického svalstva.

39 KONCENTROVANÉ ANTIAGE SÉRUM
FERMENTOVANÁ KYSELINA LISTOVÁ Podporuje aktivaci regeneračních procesů pleti, zvyšuje produkci strukturních bílkovin, aktivuje procesy buněčné obnovy v případě poškození pleti v důsledku změn, vyvolaných stárnutím.

40 KONCENTROVANÁ SÉRA ZPŮSOB POUŽITÍ:
JAKO SAMOSTATNĚ APLIKOVANÝ PŘÍPRAVEK: v případě nezbytnosti provedení intenzívní výživy naneste několik kapek na čistou pleť obličeje, rovnoměrně rozetřete jemnými masážními pohyby. Koktejl krásy pro každodenní péči: několik kapek koncetrátu smíchejte s potřebným množstvím krému a jemnými masížními pohyby naneste na čistou pleť obličeje.

41 RITUÁL KRÁSY EXPERALTA PLATINUM

42 RITUÁL KRÁSY EXPERALTA PLATINUM
Očistěte pokožku od toxinů a nečistot pomocí úžasných přírodních přípravků – Hydrofilního čistícího oleje nebo Luxusní micelární vody pro obnovu pleti EXPERALTA PLATINUM.

43 RITUÁL KRÁSY EXPERALTA PLATINUM
Darujte pokožce dokonalou čistotu! 1-2 krát týdně použijte Hloubkově čistící peeling lotion, nebo Exfoliator pro očistu pórů obličeje.

44 RITUÁL KRÁSY EXPERALTA PLATINUM
Vyberte si skvělou každodenní péči ze dvou složení: Obnovující ultra lehký denní krém nebo Obnovující ultra nasycený denní krém.

45 RITUÁL KRÁSY EXPERALTA PLATINUM
Svou každodenní péči doplňte o léčivou sílu vzácných, planě rostoucích bylin pomocí koncentrovaných sér s cíleným účinkem: Nahřejte si dlaně třením o sebe. Smíchejte jakýkoli krém s jedním nebo několika koncentrovanými séry v poměru 2-3 stlačení krému a 1-2 kapky vámi zvoleného koncentrovaného séra. Smíchejte přípravky a lehkými pohyby naneste na očištěnou pleť obličeje (včetně okolí očí), šíje a oblasti dekoltu.

46 EXPERALTA-EFEKT     KOMPONENTY EXPERALTA PLATINUM (VĚDA A PŘÍRODA PRO KRÁSU)

47 HOUBA LESKLOKORKA LESKLÁ
Prostředek antioxidantní ochrany, bohatý aminokyselinami a polysacharidy. Stimuluje tvorbu kolagenu, spolupůsobí při zachování mladistvosti. Je součást složení všech produktů řady EXPERALTA PLATINUM

48 EXTRAKTY LNĚNÝCH SEMÍNEK A PRHY ARNIKY
Podporují obnovu pevnosti a elasticity pleti, vyhlazují vrásky a potlačují známky únavy. Je součást složení Koncentrovaného séra Vlna vláhy

49 EXTRAKT VODNÍCH ŘAS Pleť vyhlazuje a vyživuje, vypíná ji a zpevňuje.
Je součást složení Koncentrovaného séra Vlna vláhy a Koncentrovaného séra pro obličejové kontury.

50 VČELÍ MATEŘÍ KAŠIČKA Tonizuje pleť, omlazuje ji a zvyšuje její elasticitu. Je součást složení Koncentrovaného antiage séra.

51 OLEJ JANTAROVÉHO RAKYTNÍKU
Vyznačuje se vynikajícím změkčujícím, hydratačním a výživným působením. Přispívá k potlačení prvních příznaků uvadání pleti a brání tvorbě předčasných vrásek. Je součást složení Obnovujícího ultra lehkého denního krému.

52 OLEJ BOROVICE LIMBY Vydatný zdroj stopových prvků a aminokyselin, přispívajících hloubkové hydrataci epidermu a vyhlazení vrásek. Stimuluje regeneraci tkání, změkčuje pleť a zvyšuje její pevnost i pružnost. Je součást složení Hydrofilního čistícího oleje.

53 ŠICHA Proslulá sibiřská rostlina, rostoucí ve vlahých smrkových lesích nebo borových hájích. Stimuluje krevní mikrocirkulaci, chrání cévy, zlepšuje biomechanické vlastnosti pleti, zpevňuje ji a tím ji chrání před uvadáním, vyvolaným změnami souvisejícími s věkem. Je součást složení Hloubkově čistícího peeling lotion.

54 DĚKUJEME VÁM ZA POZORNOST! www.siberianhealth.com


Stáhnout ppt "LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY NOVÝ STUPEŇ"

Podobné prezentace


Reklamy Google