Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Finanční gramotnost Spolupráce naší školy s firmou Centrum finanční gramotnosti, o.s. více informací naleznete na www.cefig.cz.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Finanční gramotnost Spolupráce naší školy s firmou Centrum finanční gramotnosti, o.s. více informací naleznete na www.cefig.cz."— Transkript prezentace:

1 Finanční gramotnost Spolupráce naší školy s firmou Centrum finanční gramotnosti, o.s. více informací naleznete na www.cefig.cz

2 Kurzy finanční gramotnosti Třídy 4M, 4TA a 4TB se před prázdninami zúčastnily dvouhodinových kurzů finanční gramotnosti pořádaných firmou CEFIG, o.s. Nyní již studenti znají odpovědi na tyto otázky: Jakou finanční rezervu má mít rodina? Co si pojistit jako první? Co nemá význam si pojišťovat? Kam investovat dočasně volné peníze? Jaký je rozdíl mezi úrokem a RPSN? Co je to hypotéka? Jaké je nebezpečí nebankovních úvěrů? ….

3 Foto:

4 Večerní škola osobního rozvoje aneb nabídka dalších kurzů pro rozvoj osobnosti: •Základy finanční gramotnosti (cashflow kvadrant; aktiva/pasiva; bankovnictví; pojišťovnictví; investice) •Hra Finanční svoboda (předchozí zkušenosti aplikované v praxi) •Osobní/obchodní cíle, plánování (seznam cílů/visionboard; SMART; VAK; myšlenkové mapy) •Timemanagement (efektivní využívání času; stanovování priorit; práce s diářem; sebekontrola ) •Jak si zvýšit cenu na pracovním trhu (první dojem; image nejen obchodníka; pohovor; životopis) •Vnitřní a vnější motivace (poznání sebe sama; Maslowova pyramida) •Prezentační dovednosti (cíl prezentace; obsah; cílová skupina; technika; provedení; cvičení) •Obchod a jeho pravidla (realizování v obchodě; obchodník vs prodavač; budování vztahů)

5 Třídy 4P a 4S těšte se….....v dohledné době Vás čekají zajímavé kurzy pokročilejší finanční gramotnosti na téma: Jak vstoupit do sv ě ta dosp ě lých se správnými finan č ními návyky, znalostmi a dovednostmi.


Stáhnout ppt "Finanční gramotnost Spolupráce naší školy s firmou Centrum finanční gramotnosti, o.s. více informací naleznete na www.cefig.cz."

Podobné prezentace


Reklamy Google