Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač"— Transkript prezentace:

1 Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač
TOP 1252 S - line Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač Velká výkonnost při čisté sklizni!

2 TOP 1252 S - line TOP S - line 1252 Odkládání řádku středové
Pracovní záběr 8, ,50 m Transportní délka 10,25 m Transportní šírka 2,95 m Transportní výška s demon. hrabicemi 3,40 m Transportní výška 3,99 m Hmotnost 5950 kg Průměr rotorů 3,30 m Počet ramen na rotoru 13 Počet prstů na ramenu 4 Pneumatiky rotorů 16x6,5-8 Pneumatiky podvozku 500/50-17

3 TOP 1252 S - line – agregace, rám, doprava
Spodní táhla závěsu kat. II / šířka 2. Sklopná opěrná patka. Kloubová hřídel s přetěžovací spojkou. Stabilní konstrukce rámu, vzduchové brzdy, pneumatiky 500/50-17. Minimalizovaná výška při přepravě i při velkém průměru rotorů. Dopravní výška pod 4 m bez nutnosti demontáže ramen a vystupování řidiče z kabiny. Osvětlení a výstražné tabulky v základní výbavě.

4 TOP 1252 S - line Pracovní záběr od 8 do 12,5 m. Pohodlné přestavení pracovního záběru i šířky řádků z kabiny řidiče. Kombinovaný pohon rotorů. Vnitřní opěrná kolečka s možností příčného nastavení rotorů pro dokonalé kopírování i velmi nerovných pozemků. Čelní kopírovací kolečko pro kvalitní kopírování nerovností s možností podélného, příčného i výškového nastavení čelního kolečka (eliminace kolize s řádkem např. slámy). Nastavení výšky prstů ruční klikou v rozsahu 125 mm. Kardanové zavěšení rotorů +/- 5° pro nejlepší přizpůsobení povrchu ve všech směrech.

5 TOP 1252 S – line – rotory DuraTec
I přes velký průměr rotoru Pöttinger respektuje požadavky praxe na kvalitní kopírování nerovností a čistotu shrnovaného materiálu! Rotory DuraTec s velkým průměrem. Litinová vodící dráha s možností nastavení pro přesné vedení hrabic. Vodící dráha s velkým průměrem pro klidný chod hrabic a šetrnou manipulaci s pící. Hrabice s velkým průměrem a roztečí uložení ramen 510 mm pro stabilitu rotoru a dlouhou životnost. 13 profilovaných demontovatelných hrabic. Řídicí hřídel a kladku lze v případě potřeby snadno a rychle vyměnit po uvolnění pouze dvou šroubů. U prachotěsné konstrukce rotoru DuraTec není nutná kontrola ani výměna oleje (odpadají problémy s těsností). Samomazná ložiska vodících kladek. Minimální nároky na údržbu. Rovné prsty bez silného zalomení jsou vedeny přímo pod hrabicí. Při zatížení prstu shrnovaným materiálem (zavadlá senáž) nedochází ke zvednutí prstu. Výšku prstů není nutné nastavovat příliš nízko a nedochází ke znečištění píce ani nadměrnému zatížení prstů, ramen, rotoru, ... Prsty jsou z řádku plynule vytahovány a nedochází k jeho následnému rozmetání.

6 Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!
TOP 1252 S - line Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!

7 TOP 1252 S – line – uživatelé AG Skořenice, okres Ústí nad Orlicí
„Co se týká shrnování dvanáctimetrovým shrnovačem TOP 1252, jsme nadmíru spokojeni. Dříve jsme měli problémy s přesycháním pokosené hmoty a časově jsme sklizeň pícnin nestíhali. Stroj hlavně urychlí práce pro následný odvoz píce z pole. Má velkou výkonnost, uspoří tedy i pracovní síly a pohonné hmoty“ řekl Ing. Jan Petrovaj.

8 Stanislav Zídek, Bořanovice, okres Prachatice
TOP 1252 S – line – uživatelé Stanislav Zídek, Bořanovice, okres Prachatice Se stroji a jejich servisem jsem spokojený. Pozitivně hodnotím výkonnost celé linky s úsporou nákladů, zejména nafty. Stroje dosahují i přes velké rozměry výborné svahové dostupnosti.

9 TAGROS Troubelice, pan Maitner, okres Olomouc
TOP 1252 S – line uživatelé TAGROS Troubelice, pan Maitner, okres Olomouc Čtyřrotorový shrnovač s pracovním záběrem až 12,5 m odkládá pravidelný středový řádek. Shrnovač je podle techniků „bomba stroj“. Manévrovatelnost a přestavení do dopravní polohy je bez nejmenších problémů. Shrnování probíhá v podniku i v extrémních podmínkách.

10 „Kdo se rozhodne pro PÖTTINGER, získá více než stroj …“
Děkujeme za pozornost! Montag, 03. April 2017


Stáhnout ppt "Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač"

Podobné prezentace


Reklamy Google