Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem"— Transkript prezentace:

1 Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem
AEROSEM 5000 / 6000 F Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem Kvalitní setí pro kvalitní sklizeň!

2 KVALITNÍ ULOŽENÍ OSIVA! Secí stroj AEROSEM 5000 / 6000 F
Pracovní záběr 5 m nebo 6 m Vysoká výkonnost v různých podmínkách KVALITNÍ ULOŽENÍ OSIVA!

3 Secí stroj AEROSEM 5000 / 6000 F Velký průměr ventilátoru pro rovnoměrný přívod vzduchu. Malá rychlost vzduchu pro ochranu osiva před poškozením. Kvalitní rozdělení osiva. Velký průměr hlavy pro rovnoměrné dávkování. Stejná délka semenovodů pro rovnoměrné dávkování.

4 Secí stroj AEROSEM 5000 / 6000 F Zásobník utěsněný proti vniknutí vlhkosti a nečistot. Ventilátor o velkém průměru s nízkou úrovní hluku a velkou rezervou výkonu. Plynule stavitelná převodovka v olejové lázni. Pneumatický dávkovací systém s pohonem od radarsenzoru. 2 snadno přestavitelné výsevní válečky s 2 x 12 žlábky pro běžné osivo a 2 x 12 žlábky pro malé osivo pro dosažení rovnoměrnosti výsevku. Rozteč botek 12,5 cm. Centrálně i jednotlivě nastavitelný přítlak na secí botky. Velká vzdálenost mezi dvěma řadami secích botek s dostatečnou průchodností. Znamenák o průměru 400 mm s pojistkou proti poškození. Komfortní ovládací panel pro nastavení výsevku, kolejových řádků a kontrolu činnosti stroje (otáčky ventilátoru, ...). Úvraťový management pro úsporu osiva a kvalitní setí. Redukce osiva při setí kolejových řádků. Možnost vybavení stroje dalším příslušenstvím (předznačení kolejových řádků, různé typy botek a zavlačovačů, ...).

5 Secí stroj AEROSEM 5000 / 6000 F Technologie kvalitní přípravy půdy a setí. Eliminace vlivu počasí. Snadná manévrovatelnost. Zatížení přední a zadní nápravy pro optimální využití výkonu traktoru.

6 AEROSEM 5000 / 6000 F Objem zásobníku 1600 l nebo 2300 l.
Výška plnění pouze 128 cm. Dobrý výhled z kabiny traktoru. Dopravní šířka 3 m.

7 Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!
Secí stroj AEROSEM 5000 / 6000 F Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!

8 Jednatel Jaromír Novotný (vlevo) AGRINO z Oldřichova na Táborsku
Kladně zhodnotil Jaromír Novotný stroje na zpracování půdy a setí: Bez diskového podmítače TERRADISC 4000, který má za sebou bez problémů přes ha, bychom jen těžko zvládali zaset ozimy. Dvakrát zpracuje půdu před setím, přičemž po druhé podmítce jede hned secí kombinace LION 6000 a AEROSEM 6000 F. Kvalita práce podmítače závisí na rychlosti, která by měla být více než 12 km v hodině. Potom je půda zpracovaná kvalitně a za den zvládneme kolem 40 ha.

9 Miloslav Tálský v obci Sejřek na Žďársku
„Technika od firmy Pöttinger je provozně velmi spolehlivá. Na naši výměru jsme trochu předimenzovaní, ale jde nám o to, aby všechny práce byly udělány rychle, kvalitně a v optimálních termínech“ říká farmář.

10 AGRI Loučeň na Nymbursku
Kvalita výsevu je podle agronoma Václava Rulíka stoprocentní. AGRI Loučeň na Nymbursku Zkoušeli jsme různé secí stroje, ale potřebovali jsme univerzální techniku do všech typů půd pro setí do vlhčích i suchých podmínek. To pneumatický secí stroj s čelním zásobníkem AEROSEM 6000 F s rotačními bránami LION 6000 naprosto splňuje a je to jeho velké plus. Kombinaci využíváme od roku 2006 a určitě má významný podíl na vyšších a stabilizovaných výnosech. Rotační brány LION jsou spolehlivé i v těžkých a kamenitých půdách. Mezi přednosti tohoto víceúčelového stroje pro zpracovávání půdy patří, že půdu promísí s rostlinnými zbytky.

11 AGRI Loučeň na Nymbursku
Kladně hodnotí setí také Roman Borecký, který pracuje s kombinací od jejího pořízení:  „Disky u secích botek jsme měnili po ha, stejně tak ložiska. Nože vydrží ha a zavlačovače jednu sezonu. Brány stačí promazat dvakrát za rok. Letos bude mít stroj za sebou přes ha. Zásobník na osivo má secí stroj vpředu s objemem litrů, denně zaseje 30 až 40 ha, maximální výkonnost v prodloužené směně byla 65 ha v agregaci s traktorem pouze 220 koní. AGRI Loučeň na Nymbursku

12 „Kdo se rozhodne pro PÖTTINGER, získá více než stroj …“
Děkujeme za pozornost!


Stáhnout ppt "Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem"

Podobné prezentace


Reklamy Google