Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Školské dokumenty. Osnovy Dříve dány centrálně. Jednotné pro všechny pro všechny školy daného typu. Od roku 2007 si osnovy vytváří každá škola na základě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Školské dokumenty. Osnovy Dříve dány centrálně. Jednotné pro všechny pro všechny školy daného typu. Od roku 2007 si osnovy vytváří každá škola na základě."— Transkript prezentace:

1 Školské dokumenty

2 Osnovy Dříve dány centrálně. Jednotné pro všechny pro všechny školy daného typu. Od roku 2007 si osnovy vytváří každá škola na základě ŠVP, který je zpracován na podkladě RVP. Osnovy jsou nyní jednotné pro všechny vyučující jednoho předmětu na stejné škole. Jednotnost zajišťuje předmětová komise daného předmětu na škole.

3 Podklady pro osnovy chemie ZŠ Ukázka RVP pro ZŠ Ukázka ŠVP

4 Podklady pro osnovy chemie na gymnáziu Ukázka RVP

5 Tématické plány Podle osnov je třeba rozdělit učivo podle časové osy. Někdy stačí pouze upravit ŠVP

6 Příprava – hlavní body Rozdělení pojmů na známé a neznámé Strukturace neosvojených pojmů Stanovení VVC Prověřování znalostí a dovedností ( soupis otázek a úkolů) Motivace ( soupis otázek pro přípravné opakování ¨Probírání nového učiva (soupis otázek,postup při probírání látky, pokusy) Upevnění probíraného učiva ( otázky a úkoly k procvičování) Zadání domácího úkolu Experimentální, či jiné materiální zabezpečení výuky Zápis na tabuli ( ZŠ a nižší gymnázium) Soupis pomůcek pro opakování a pro výklad


Stáhnout ppt "Školské dokumenty. Osnovy Dříve dány centrálně. Jednotné pro všechny pro všechny školy daného typu. Od roku 2007 si osnovy vytváří každá škola na základě."

Podobné prezentace


Reklamy Google