Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Daniel Černík ambasador a člen dvou pracovních skupin reformy psychiatrie za pacienty Konference Na vlastní kůži 19. 4. 2016 Hotel Olšanka, Praha 3.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Daniel Černík ambasador a člen dvou pracovních skupin reformy psychiatrie za pacienty Konference Na vlastní kůži 19. 4. 2016 Hotel Olšanka, Praha 3."— Transkript prezentace:

1 Daniel Černík ambasador a člen dvou pracovních skupin reformy psychiatrie za pacienty Konference Na vlastní kůži 19. 4. 2016 Hotel Olšanka, Praha 3

2 Sem vložit fotku z Ministerstva zdravotnictví z Reformy.

3 1. Co je Reforma? 2. Komu je Reforma určena? 3. Jsem členem pracovní skupiny při MZ ČR. 4. 8 + 1 „Velká" pracovní skupina, jak to funguje? 5. Čeho se zatím dosáhlo? 6. Jak se můžete zapojit do reformy?

4 Pracovní skupiny pro reformu psychiatrie: Zadavatelem Strategie reformy psychiatrické péče je ministr zdravotnictví ČR, MUDr. Svatopluk Němeček předsedkyní Řídícího výboru je náměstkyně MZ ČR, Mgr. Lenka Ptáčková Melicharová koordinátorem Strategie je Ing. Martin Doležal, odbor koncepcí a strategií MZ ČR www.reformapsychiatrie.cz REFORMA PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ


Stáhnout ppt "Daniel Černík ambasador a člen dvou pracovních skupin reformy psychiatrie za pacienty Konference Na vlastní kůži 19. 4. 2016 Hotel Olšanka, Praha 3."

Podobné prezentace


Reklamy Google