Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji."— Transkript prezentace:

1 Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji

2 Aktivity a výstupy projektu Vybudování a modernizace odborné učebny pro zabezpečení a řízení dopravy (školení pedagogických pracovníků pro práci s těmito technologiemi) Vzdělávání pedagogických pracovníků k zavádění a uplatňování metody CLIL (tvorba podpůrných výukových zdrojů pro výuku anglického jazyka)

3 Aktivity a výstupy projektu Zapojení odborníků z praxe do povinné výuky žáků střední školy (v oblastech zabezpečovací technika, telefonování po internetu VoIP) Pravidelná povinná výuka žáků ZŠ ( v oblasti zabezpečení a řízení dopravy v rámci předmětů fyzika a informační a komunikační technologie)

4 Aktivity a výstupy projektu Tvorba elektronických interaktivních učebnic pro žáky střední školy pro Spojovací techniku, Optoelektrotechniku a Zabezpečovací techniku v dopravě se získáním doložky MŠMT a jejich ověřování

5 Zapojené základní školy ZŠ Edvarda Beneše Lysice ZŠ Bílovice nad Svitavou, okres Brno – venkov, příspěvková organizace ZŠ Velké Opatovice, okres Blansko ZŠ Vladimíra Menšíka Ivančice, okres Brno venkov ZŠ a MŠ Adamov, příspěvková organizace

6 Do výuky se zapojili specialisté těchto firem Dopravní podnik města Brna, a.s. ss7IPCom s. r.o. MULTIMA a.s. AT&T Global Network Services Czech Republic s.r.o.

7 Cílové skupiny Hlavní cílové skupiny – žáci naší školy a žáci základních škol Vedlejší cílové skupiny – pedagogové naší školy a učitelé základních škol Pedagogové školy, kteří se zúčastnili dalšího vzdělávání pro práci s nově nakoupenou technologií a rovněž vzdělávání na podporu výuky metodou CLIL.

8 Vytvořené odborné interaktivní učebnice

9 Unikátní odborná učebna

10 Hlavní přínos projektu Dlouhodobé navázání spolupráce se ZŠ a sociálními partnery v regionu Nové metody výuky se zapojením odborníků z praxe Interaktivní výuka dle nových elektronických učebnic Podpora výuky AJ s využitím metody CLIL

11 DĚKUJI ZA POZORNOST Ing. Marie Potůčková marie.potuckova@cichnovabrno.cz


Stáhnout ppt "Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji."

Podobné prezentace


Reklamy Google